anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor!
As avea nevoie de niste sfaturi în legatură cu relația dintre mine si cel mai bun prieten.
Ne cunoaștem de un 1 an si un pic,am ajuns extrem de apropiati,mă suna în fiecare zi, ieșeam în fiecare zi, făceam activitati impreuna etc, dar lucrurile au început să se schimbe de când are permis auto și mașină(de 3 luni). A început să nu mă mai sune atât de des,să nu mai ieșim în fiecare zi și ieșea cu grupurile lui vechi dintr-o data din nou (în preajma cărora era alt om), dupa un timp lucrurile și-au revenit, dar acum parcă lucrurile sunt altfel, de 2 saptamani s-a cam distantat (de sunat tot ma suna in fiecare zi, dar în astea 2 saptamani ne-am vazut de vreo 5 ori doar si atunci cate putin) pe motiv că este stresat de cand are mașină si acum ca are probleme la ea si nu mai are chef să iasă, plus că mi-a mai spus ceva de genul că la un moment dat îi devine monoton să ne vedem în fiecare zi(dar asta mai demult si de atunci tot au fost zile in care ieseam zilnic) și mai nou eu îl tot invit sa ieșim, el nu prea. Este ca un carusel, o data pe sus o data pe jos si ma oboseste psihic..am ajuns si am ajuns să am starile in functie de cum ma trateaza. Multumesc anticipat pentru sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Eu unul, iar asta-i o parere, nu un sfat de urmat, l-as lasa si pe el sa mai faca invitatii, asta ca sa stiu eu ca mai are nevoie de compania mea, sa nu stau cu iluzia ca ma vrea prin preajma cand in fapt nu da doi bani. Sau as renunta complet la el, nu-s in stare sa trag de nicio relatie prea mult. Pierzi energie pe care o poti folosi pe alte lucruri mai productive. Nu pot sa astept dupa cineva sa faca o miscare, iar viata mea sa stea in stand-by.

| whiteNblack a răspuns (pentru Apokales):

Faza ciudata e ca ma cauta in fiecare zi(mai sunt si exceptii cateodata bineinteles), doar ca nu vrea sa ne vedem si ma consuma maxim bipolaritatea lui fața de mine

| Apokales a răspuns (pentru whiteNblack):

Stiu ce zici, am avut si eu un caz de genul. Nu stiu daca am procedat cum trebuie, insa l-am ignorat. Daca vrea sa vorbim, bine, daca nu, nu.
Fa-ti o regula si vezi cum raspunde mai bine, incearca sa-i propui dupa 5 zile sa iesiti, o data la 5 zile. Asta ca sa vezi daca il sufoci sau este vorba de programul lui care nu-i permite. Altceva nu stiu ce sa zic, il cunosti mai bine.
Poate ar fi si masina un element care-i ofera ceva mai multa libertate si vrea altceva. Oricum, gandeste-te ca in viitor cand o sa aiba o prietena situatia se va schimba, mai mult timp pentru ea si mai putin pentru tine. Ce vei face atunci?

| whiteNblack a răspuns (pentru Apokales):

Mda stiu ce zici. ceva sfaturi in privinta de a scapa de acest atasament exagerat?

| Apokales a răspuns (pentru whiteNblack):

Nu prea. Obisnuieste-te cu ideea ca relatiile sunt instabile, acum ii iubesti, iar in urmatoarele 5 secunde ii urasti de moarte. Oricum, multi n-au nici prietenul ala, tu il ai.

4 răspunsuri: