| Korma_Cristina_1984 a întrebat:

Buna. Vreau si eu o parere. Am cunoscut recent un baiat din alta tara si am inceput sa vorbim prin mesaje, pe Snapchat. Problema este ca raspunde foarte greu, cam in 2 ore. Cand raspunde, chiar vorbeste ok, nu e ca si cum mi-ar raspunde in scarba, ma complimenteaza etc. I-am dat seen, am incercat sa nu-i dau niciun mesaj, a dat el, i-am raspuns, apoi tot asa, a raspuns foarte greu la mesaje si uneori este activ dar nu vrea sa deschida mesajul. Eu una nu mai inteleg nimic. Daca nu vrea sa discutam, de ce ma mai cauta si de ce ma complimenteaza? M-am gandit ca poate nu raspunde ca e ocupat, are 19 ani, lucreaza, se duce la sala, are ore, dar nu prea cred. Voi ce credeti? De ce se comporta asa? Si ce ar trebui sa-i zic sau ce sa fac? Mersi.

4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Relatiile virtuale nu tin, decat daca va si vedeti fata in fata.

| Korma_Cristina_1984 explică (pentru aditimus):

Dar nu vreau o relatie, doar discutam, ne mai trimiteam "poze"

| Felissa13Eden a răspuns:

Am patit si eu asta cu un tip din Canada.Eu aveam 15, el 19.
Raspundea greu, credeam ca e de la diferenta de fus orar, la fel, complimente, dulcegarii, zicea ca vine sa ne vedem. Vrajeala, tede-ma. Vorbeste cu tine doar ca sa ii treaca altfel timpul.E ok sa vorbesti pe net cu persoane din orasul tau, nu din alta tara.
Relatiile pe net sunt iluzia secolului 21

| Adry05 a răspuns:

Spune-i și tu când mai vorbești cu el că răspunde prea greu și-ți ia chefu de vorbit, poate are o explicație pentru care face asta. dacă nu, lasă-l naiba, și așa e din altă țară nu văd de ce îți pierzi oricum timpul vorbind cu el, dar în fine.