| anicutalili a întrebat:

Buna ziua/seara! Sunt intr-o situatie complicata si as avea nevoie de niste pareri/sfaturi. In clasa mea este acest baiat (apropo, sunt fata) cu care simpatizez foarte mult, cu care flirtez uneori, ne intelegem foarte bine si avem genul acela de relatie tip -te plac, dar vreau sa te fac gelos/geloasa-. Tin sa mentionez ca ne tachinam, glumim si mai avem momente in care ne simtim foarte apropiati (fizic si psihic), o conexiune puternica, dar pe care o negam de fiecare data. Recent am aflat ca din sem 2 (adica de luni) el se va muta la o alta scoala. Nu stiu cum sa reactionez, imi va fi dor de el, de umorul lui, de momentele mici, dar speciale, imi va fi greu fara el langa mine. As dori niste sfaturi/pareri referitoare la modul in care ar trebui sa reactionez si sa ma comport, cum sa depasesc gandul ca nu il voi mai revedea, cum sa ma obisnuiesc cu ideea.
*Tin sa mentionez ca sunt o persoana destul de emotiva, atasamentul e mare, as dori raspunsuri ajutatoare si convenabile.*
Multumesc!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Edges a răspuns:

S-a cam dus timpul de reacție. Cântărește bine ce simți și vorbește-i (dacă nu totul se rezumă la glume și flirt). Chimia e o conexiune mentalo-sentimentală, unde te poți înțelege din priviri (ce nu intră în discuție aici). La polul opus stă gelozia ce explodează în urma unei mari lipse de iubire, implicit atașament, nesiguranță, lipsă de curaj... pasivitate. Personal, cu atât mai mult aș căuta să scap de astfel de situații și circumstanțe ca să îmi reglez interiorul.

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Iti faci alt prieten, cand acesta va pleca, fiindca nu ai cum sa schimbi tu destinul altuia.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă se mută, rămâne în aceeași localitate. Dacă vârsta și părinții vă permit, vă puteți întâlni înafara școlii.