| Asallll a întrebat:

Bunaaaaaa! Am o întrebare.Am un coleg care are iubită dar eu mă înțeleg binișor cu el și de multe ori când mă uit la el,el deja se uită la mine și îmi cere pix, șervețele etc și mai glumește cu mine, uneori îmi când cineva se ia de mine îmi zice sa l bat sau sa o bat și de ex îmi arată sa-i dau in gura sau ceva și o data stăteam cu fața la banca mea de la școală și el când a trecut pe langa mine m-a atins pe spate adică nu știu cum sa vă explic, el nu e o persoana sexuala

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Destul de urat ca e asa el avand iubita. Parea sa ii placa de tine. Daca se desparte pentru tine nu te simți specială. Si cu tine asa o sa faca
Nu e un gen de băiat ok

| Asallll explică (pentru annonimaaaa555):

Nu cred că mă place, probabil mă vede că pe o amică

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Asallll):

Da dar na....totuși...prea asa

| 1RealSoul a răspuns:

Nu trebuie săi permiți săte atingă pe spate dacă tu nu consideri că ar fi ok să facă el asta atunci tu știi tu decizi mai departe este corpul tău.

Da este timid probabil ai putea vorbi cu el ca orice om să-l întrebi și tu dacă îi place de tine sau nu, să aveți o prietenie de care considerați amândoi că este ok.

| Asallll explică (pentru 1RealSoul):

Nu știu că pe el parcă îl simt și din priviri dar nu știu că de vorbit nu prea vorbim și am auzit că a spus că sunt urâtă și asta chiar m-a rănit dar nu știu ce să zic sincer că din moment ce a făcut lucrurile astea și mai zâmbește la mine și se uită așa....parcă îmi încălzește inima privirea lui

| Asallll explică:

Credeți că ar putea să mă placa? Dar nu știu ce să zic că nu e single