M-a inchis o colega in clasa si am stat singur o ora pana am prins semnal sa o sun pe mama
Am fost la baie la scoala (era o urgenta) si nu aveam hartie, dar nu m-am gandit sa intreb.
Am luat creta dintr-o clasa fara sa intreb si aproape am luat bataie
Am scris un mesaj unei colege: "pupici pe burtica" dar s-a autocorectat "lipici pe gura"
Mi-a dat un coleg telefonul cand s-a dus la baie la scoala, iar eu l-am lasat pe masa si m-am dus sa fac caterinca la banca unui coleg tamp, iar la intoarcere l-a luat de acolo si m-a pacalit ca nu e acolo, iar eu l-am acuzat pe furaciosul clasei ca l-a luat el si a fugit. Furaciosul era in spatele meu.
Stergeam tabla si a intrat profa de istorie in clasa, iar eu am dat fara sa vreau cu piciorul in scaun, iar profa...
Ieseam in graba din clasa si am daramat-o pe profa de desen care era mica. Macar nu m-a vazut la fata
samd
Cand am mers la directoare sa ii iau un interviu, dar ea m-a trimis la un profesor universitar.
Sau, cand am raspuns la bio din genetica si am zis ca soarecii au blanita neagra, nu gri. Ceva de genul.
Cand baiatul de care imi placea, care statea cu o banca in spatele meu a auzit cand ii spuneam colegei mele daca il plac si in pauza m-a intrebat :,, Iti place de mine?" Cand am auzit am fugit pana la toaleta fetelor, el m-a urmat si imi zicea,, stai! " Dar eu am ajuns in toaleta si i-am inchis usa in fata! In final am aflat ca ma placea, aproape ca stateam impreuna, dupa ne-am certat ca m-a imbrancit si am cazut, n-am mai vorbit vreo luna si apoi ne-am impacat, acum nu prea stiu ce o sa fac ca-ci inca imi cam place de el. :/ S-au intamplat multe de atunci, ma gandesc cum ar fi daca as fi putut intoarce timpul inapoi.