| alinaaa26 a întrebat:

Care e carte voastra preferata si de ce? cine are motive convingatoare si ma face sa fie curiosasa si sa citesc si eu cartea are funda

Răspuns Câştigător
| xqevilkissworldx3 a răspuns:

Buna Alina. Eu, sincer din cate carti am citit pana acum, doar 1 m-a facut foarte curioasa si am citit-o pana la sfarsit. Plus, acum sunt foarte fericita ca am terminato. Cartea se numeste "Ma dau in vant dupa cumpataturi" de Sophia Kinsella. Ti-as spune despre ce e vorba, dar se spune ca apoi nu mai este interesant. blushing Cam la inceput este vorba despre O iubitoare de shopping, porecla ei fiind Becky, dar din pacate nu are bani destui. Asa ca incearca sa stranga bani, iar ea fiind jurnalista, are multe sedinte si probleme de rezolvat. Restul, te las sa citesti tu! :* Funda?

2 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Dintre atatea carti nu pot alege doar una despre care sa zic ca e preferata mea. Toate sunt interesante, frumoase etc intr-un fel sau altul. Toate cartile, de la cea mai plictisitoare la cea mai palpitanta are macar un mesaj bun de bagat la capatana.
Nu trebuie sa astepti pe cineva care sa vina sa te convinga sa citesti o carte, pune tu mana si cauta, citeste recenzii de carti, vezi care te intereseaza mai tare. Netul e plin de liste si de librarii online. Te intereseaza un anumit domeniu? Da un search si gasesti. Eu as putea sa vin si sa iti recomand o anumita carte, sa vin cu motive convingatoare, pot sa zic ca "vai cat de mult mi-a placut", tu sa o citesti si sa vezi ca e un mare "fsss" laughing. De altfel, altcineva poate sa iti zica despre o anumita carte ca nu e cine stie ce, insa tie sa ti se para geniala.

| logatcamembru a răspuns:

Cartea Amurg...cu siguranta o sa-ti plclove struck