Apropo risc si eu, probabil o sa primesc stupid, dar imi exprim parerea
.
Miley nu are silicoane in primul rand.
Are o voce placuta si e frumoasa.
Bun, cand vine vorba de Hannah aia e altceva
, nici mie nu-mi place, dar nu inseamna ca si Miley e asa.
Plus ca am obs ca ajuta mult... a cantat si pentru cei din Haiti ceea ce e foarte frumos
.
Acuma sincer, ce vedeta nu e un pic cu nasu' pe sus?![]()
Nu sunt fana, dar recunosc ca asa sta treaba.
Si eu cred ca Miley Cyrus... Unde ma intorc dau ba de ea, ba de Hannah Montana. A ajuns un fel de Barbie (hmmm, cel putin asta e doar o papusa). Sa zicem ca aceasta "vedeta" canta bine, dar i-a trebuit si actorie si nu in orice film, in propriul serial...
Miley cyrus canta bine.Joaca bine.
Selena gomez canta dar are voce groaznica.
CEa mai stupida din america.PARIS HILTON![]()
SI NU ARE SILICOANE
-+ ca nu e rocketitza si orice om poarta bikini.
NU SUNT FANA
Miley Cyrus, Lady Gaga sau varianta masculina Lord Gaga cum vrei sa o iei si sin romania sunt Bahmuteanca, Monica Columbeanu si Elena Udrea si era sa uit de Jiji Fecali
Da...tt miley![]()
le my aud p alea de la scoala din cls a5a a6a hannah montana![]()
my am una in clasa are tt lucrurile cu hsm
ii obsedata de aia![]()
plus ca ii in a10a
Javra aia de miley cyrus nu e rockeritza. Cele mai scarboase "vedete" mi se par: tokio hotel, jonas brothers, miley cyrus, selena gomez, demi lovato, ashley tisdale,(toate nimicurile promovate de disney), ashlee simpson, manelistii, lady gaga(care e hermafrodit), jay-z, elena udrea, mihai bendeac, kapatos, nikita, monicacolumbeanu, ramona gabor si lista continua la infinit...
Bubble, eu mi-am zis parerea. Acum nu vii tu si imi spui cine sa imi placa si cine nu. Se vede ca ai un "bubble" in loc de creier
P. S: Ai putea sa pui mana pe un manual de gramatica daca tot te crezi desteapta.
GeorgianaGeo1 întreabă: