Fumatul, bautura, vocabularul, felul cum se poarta cu batranii!
@Bianka, dc este un obicei gresit sa fi emo , sa fi emo nu este un obicei nici sa fi rockeritza nu este un obicei, nici sa fi catolic nu este un obicei!
Sa se drogeze.
Sa ignore scoala si invatamantul.
Sa se faca.
Sa culeaga prieteni nepotriviti, cu un anturaj < neplacut >.
A fi Emo.
Sper sa te ajute!
Se numeste stil de viata si aceste preferinte nu se discuta!
Sunt multeee...de exemplu sa ti le spun pe ale mele... Fumatul in primul rand...banii... vocabularul... 2 cuvinte din 10 sunt ...prostii.
Fumatul, bautul, stilul de viata nesanatos, alimentatia foarte proasta, vocabularul prea colorat, cunostiintele prea mari despre lucruri pe care nu ar trebui sa le stie.
@SuPrAdoZaaaa, Dar ei strica planeta adica se sinucid, etc. si e ff neadegvat
@Bianka mama in afara de fata aia de 13 ani din bucuresti nimeni nu s-a sinucis. Ma apuca rasu cand aud ca emo se sinucid si toate babele si mosii sunt emo dupa ce se sinucid, toti astia care dau faliment si se sinucid sunt emo hai te rog .
Scuze, am uitat sa pun link
http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/pai-nu stiu-ce-parere-aveti-despre-stilul-asta-de-sex-daca-tot-l-am-vazut-pe-fratemiu-are-13-ani-idiotu-el/
Fiecare are obiceiurile lui/ei.
Dar in mare parte sunt:
~fumatul
~banii
~nesimtirea
~bautura
~vorbitul tare
~sa se ia de persoane pe strada
~sex
Si presupun ca sunt mai multe.
@Bianka
Crede'ma ca asa este
Cuvantul emo vine de la emotiv nu are nici'o legatura cu haine si stil de asta zic ca fiecare baba si mos devine emo dupa ce se sinucide pentru ca tu ai zis ca persoanele care sunt emo se sinucid!
Te contrazici singura acum.
shareable întreabă: