Interesant fetelor. tineti'o tot asa
"Pe ce retele sociale poti gasi un baiat cat de cat sanatos la cap?" - retelele sociale sunt de rahat, sunt total superficiale. Ca sfat si ca avertisment. sunt sanse de 1 la 1000 sa gasesti un baiat ce vrei tu. Restul... te duc de nas usor si o sa prinzi incredere in el. degeaba ca os a iti para rau apoi, pentru ca nu e' exatct ce vrei tu.
Cauta fata in fata! acolo se vede diferenta, ii vezi comportamentul, stilul, etc. Il poti gasi intr-un grup. sau cine stie. la coada la paine?!
Bafta!
Are dreptate LBS. Nici eu nu am un prieten si ma simt excelent asa. Ai dreptate in ceea ce priveste baietii si te sfatuiesc sa nu cauti ceva pe retele de socializare pentru ca ceea ce este acea persoana in realitate te poate lua prin surprindere. Incearca sa te imprietenesti cu baietii si apoi sa incerci o relatie. Nu te arunca din prima oricarui baiat frumos. Succes!
Eu nu am avut niciodată prieten [Am 14 ani] şi pe moment nici nu vreau.Am tot găsit băieţi, însă majoritatea erau şi sunt idioţi, complexaţi şi care dau pe la şcoală când apucă.La vârsta asta nici nu concep la ce e bună o relaţie.Te lingi în bot cu cineva timp de 1 luna-2 şi zici că îl iubeşti, dar niciunul nu ştie ce e aia dragoste adevărată, la 14 ani e cam imposibil să o găseşti.
De alte complicaţii gen pretenţiile tatei nici nu mai zic.Mi`e mai bine singură.
[Music is my boyfriend!]
Ceau!
MaoItsMe întreabă: