Buna.Iti spun eu ce as schimba la mine:
NIMIC! Noi suntem unici si chiar si daca avem defecte sau calitati sau probleme fizice. Exista defecte pe care le putem stapani si defecte pe care nu le putem controla din cauza vointei noastre.
Putem fi superiori defectelor mentale, morale/fizice cu ajutorul unei vointe puternice si hotararii.
De ce sa ne schimbam defectele? Acestea mai au si parti bune.De exemplu daca esti tupeist, spui adevarul gol golut despre o persoana sau despre ce te deranjeaza, si desigur acest lucru ii spui acelei persoane direct in fata.
Intelegeti ce vreau sa spun?"NU va schimbati(moral/personalitate). Sunteti unici asa cum v-a facut Dumnezeu"!
As vrea foarte multe sa schimb la mine. As vrea sa fiu mai bine inteleasa si multe chestii la aspectul fizic
Felul de a gandi. Gandesc total diferit de altii si asta ma face cateodata sa par un freak.
Hey
![]()
Hmm
as schimba in primul rand N.I.M.I.C.
! Asta sunt
cu bune si cu rele
! Cine vrea sa ma accepte ma i-a la pachet : cu defecte si calitati
♥
As vrea sa imi schimb foarte multe la mine, in primul rind familia, in al 2-lea numele si prenumele, in al 3-lea corpul sa fiu putin mai slaba
si multr altele etc.
As vrea sa fiu mult mai tupeista si mai greu de influentata ( nu in mod neaparat negativ, chestii..in general de scoala )
As incerca sa schimb la mine trecutul sa fac cumva sa nu moara tatal meu la 13 ani. Dar din pacate nu se poate.
Parul,mi-ar placea sa fie ondulat, si mai slaba, dar nu prea conteaza asta, asa am fost lasati de la dumnezeu asa ramanem, dar nu in privinta slabitului.
Daca as fi mai mic, undev pe la 10 ani multe, corpul, as invata mai mult ca sa fiu inteligent, as fi sociabil, sunt multe de schimbat!
Buna,
Eu as schimba dintii si mi-ar placea sa fiu mai curajoasa, indiferenta, si mai ambila cu cei din jur.