| JollyLulu a întrebat:

Ce este skipe?thinking

Răspuns Câştigător
| pinkdark a răspuns:

Buna :)
Pai skipe este un program cu care poti vb... tip mess.trebuie sa intri pe www.skipe.com saiti faci id si duap descarci skipe. Skipe este mult mai bun ca messul sau altceva, se vede mai bine si se aude mai bine. funda plz?

7 răspunsuri:
| GuessWho a răspuns:

Se numeste Skype...
E ca un fel de messenger, asa cum este si meebo si toate astea.big grin
Tot nu se compara cu messubig grin
laughing

| Bianka a răspuns:

Cred ca zici de Skype. e ca un fel de messenger dar ce-i drept e mai sofisticatlaughing Acolo poti gasi pe oricine.de oriundelaughing
Mie imi place mai mult big grin

| Ayna a răspuns:

Skype-ul este o programa care ti-o scoti din net.Ai loginul si parola ta.Prin el poti gasi si suna alti utilizatori pe care ii poti vedea prin camera si auzi!happy

| Puffy26 a răspuns:

Skype este o aplicatie software ce permite utilizatorilor sa efectueze apeluri telefonice prin internet. Apelurile catre alti utilizatori Skype sunt gratuite dar cele catre numerele de telefon fix sau mobil sunt taxate cu o suma care se scade dintr-un cont alimentat de utilizator. Skype a devenit popular si datorita sistemului sau de mesagerie instanta, transfer de fisiere si videoconferinta.

Skype a fost dezvoltat de Ahti Heinla, Priit Kasesalu si Jaan Tallinn care au creat si Kazaa. Skype Group fondat de antreprenorii Niklas Zennstrom si Dane Janus Friis isi are sediul in Luxembourg cu birouri in Londra, Stockholm, Tallinn, Tartu, Praga si San Jose California. Numele initial al proiectului a fost "Sky peer-to-peer" care a fost abreviat la "Skyper" dar cum nu existau domenii web pentru acesta s-a ajuns la "Skype".

Utilizatorii sunt inregistrati cu un nume unic intitulat Skype Name si care permite comunicarea gratuita prin mesagerie sau videoconferinta, dar si creerea de conferinte cu numar mare de participanti (pana la 25). Serviciul SkypeIn permite utilizatorilor sa primeasca apeluri telefonice de la numere clasice, acest serviciu fiind valabil si in Romania.
Video conferinta intre doi utilizatori a fost introdusa pentru varianta pe Windows in ianuarie 2006 si pentru Linux aceasta era valabila cu varianta 2. 0 lansata in martie 2008.

Pe langa acestea Skype mai este valabil si pe alte platforme, cum ar fi:

- Nokia n800, n900 care ruleaza sistemul Maemo;

- Sony mylo;

- PlayStation Portable;

- telefoanele care ruleaza Windows Mobile, Symbian sau iPhone OS.

Utilizatorii pot avea mai mult de un cont si nu este posibil ca aceasta sa se afle datorita confidentialitatii datelor.

Skype la finele anului 2009 numara peste 500 milioane de utilizatori iar activitatea si-a atins punctul maxim pe 8 martie 2010cand erau online 23 milioane utilizitori.

| emma_3170 a răspuns:

Skipe. De exemplu...cand zice cineva: ''Hai sa vb pe skipe''. este microfonul de la calculator cred...adica de la microfon

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Skype e un program asemanator cu mes-ul, ce nu merge pe mes merge pe skype de ex camera video

| filanut1999 a răspuns:

Este simplu:
skipe este un program prin care poti comunica cu alte persoane gratuit. poti trimite adrese mesaje sau chiar imagini. funda?

Întrebări similare