Dacă vrei sa continuii sa ma jignești si asa mai departe n-ai decât vrei vorbi singur/ă nu îmi bat capul cu geloși de pe internet
Și ce răspuns ai fi vrut pentru a te îngrașă decât să mănânci? Ce ți s-a părut in neregulă la răspunsul meu? Daca ai fi mai mare de ani as crede că tragi pe nas prafuri Și mențin chestia cu cei 7 ani de acasă. Ești prea clonțos sau clonțoasă, pentru vârsta ta.
Ai probleme extrem de grave de socializare. Culca-te, Noaptea e un sfetnic bun! Noapte buna!
Judeci lumea fără sa știi prin ce probleme trec…si mi vorbești despre cei 7 ani de acasa te asigur ca sigur ii am mai mult ca tine si la răspuns ar fi orice in loc sa mănânc la ce ora sa mănânc CE sa mănânc
E cam târziu pentru tine ți e frica sau ce? De ce mi scrii dacă nu ești in stare sa porți o Conversație?
Există mai multe exerciții pe care le poți face pentru a te îngrășa, dar este important să îți amintești că o dietă echilibrată și o cantitate adecvată de somn sunt esențiale pentru a te îngrășa într-un mod sănătos. Iată câteva exerciții care pot ajuta la creșterea masei musculare:
Flotări
Fandări
Ridicări de greutăți
Flexii la bărbie
Întinsul la podea
Este important să începi orice program de exerciții sub supravegherea unui instructor de fitness sau a unui medic, mai ales dacă nu ai mai făcut exerciții înainte sau ai probleme de sănătate. Sper că această informație îți este de ajutor! Dacă ai alte întrebări, nu ezita să mă întrebi.
Measul meu este pertinent si fara jigniri.
Hm, gelos pe un copil imatur care cand e baiat cand e fată? Ma faci sa râd. Hai, pa, că ai zis ca n-are rost.
Când sunt băiat? Am spus ca sunt fata continua sa mi scrii dai dovada de inteligentă
Iti poti alege o dieta care sa te ajute cu asta.
Uite aici un site cu diete care sincer, pe mine unul m-a ajutat
Costa aproximativ 25 de lei o dieta, dar iti spun ca la materialul pe care il gasesti acolo este un pret foarte mic pentru acesta. Dieta de pe acest site tine si de grupa ta sange, totusi, aceasta este facut sa slabesti, dar daca urmezi alimentele din sectiunea "DE EVITAT" si le eviti pe cele din sectiunea "DEOSEBIT DE BENEFICE" (vei vedea acolo in poze) vei reusi sa iei in greutate foarte usor
Poti urma o dieta care sa te ajute cu asta.
Iti voi pune aici un site, unde gasesti retete care sa te ajute cu luarea in greutate, doar ca ele corespund grupei de sange pe care o ai. Pe mine unul m-a ajutat aceasta dieta si cu toate ca ea costa aproximativ 25 de lei, rezultatele chiar sunt vizibile, si e un pret mic pentru informatia care se gaseste in material. Daca vrei sa iei in greutate, trebuie sa urmezi alimentele din sectiunea "DE EVITAT" si sa le eviti pe cele din sectiunea "DEOSEBIT DE BENEFICE" (vei vedea in poze despre ce este vorba) intrucat acesta e facut initial pentru slabit.
Uite aici site-ul: payhip.com/SoraValentin
Ingridd22 întreabă: