Generala... un cosmar de care nu vreau sa-mi amintesc!
liceul... ceva de care o sa-mi fie dor
Locul unde imi formez o cultura generala solida, unde imi fac prieteni adevarati, unde ma distrez.
Nu înţeleg.de unde atâta repulsivitate faţă de şcoală?
Pentru mine şcoala este utilă şi necesară... dacă vi se pare că la şcoală este greu, să vă văd cum va fi la muncă
Un loc unde socializez si unde am cunoscut persoane care acum inseamna mult pentru mine...chiar si profesorii...cu toate ca sunt chiar enervanti uneori o sa imi fie dor de ei
Pai...scoala. Un mod in care sa ajungi ceva, in loc de maturator pe strada. Sa nu trebuiasca sa trudesti mult pentru o paine. bineinteles ca nu iubim scoala. Lectiile sunt luuuungi si plictisitoare, profesotii ne taxeaza la greu, dar daca stim cum sa ne distram, putem face asta siin timpul orelor. Mie imi place la scoala. Dc? pentru ca la scoala este singurul loc de peste zi in care de cele mai multe ori plang cu lacrimi. a8-a e cel mai super an! o as'mi fie dor de generala si de colegii mei!>
< no' hai. puteti sa'mi dati stupid
Citind raspunsurile imi dau seama de ce e Romania plina de santieristi si curve care fac bani pe prostia cu care apar la televizor.
Nu va place scoala nu? E urat? Sa vedeti ce o sa plangeti voi dupa ea cand o sa terminati.
Dar pana la urma de ce ne-ar pasa, cand un om cu facultate si doctorat castiga mai putin decat Gigi Talent care are 2 clase si apare la Otv cu noul hit...
Un loc in care pierzi timpul si in care te plictisesti non-stop.( Hai rockerilor sa vad critica, ca m-ati mai facut odata incult mai aveti inca un motiv in plus sa ma criticati)
Buna.Pai pentru mine inseamna mai multe:
1. un pas spre un viitor mai bun sau mai rau
2.in liceu in special iti gasesti adevaratii prietenii
3.in timpul liceului ai cea mai frumoasa varsta lipsita de griji si te poti distra
4. te maturizezi
5.iti alegi modele in viata
Scoala e cel mai minunat lucru...si e super sa fi elev
Sincer sa fiu, pentru mine scoala inseamna iadul pe pamant. Pierdem 5 sau 6 sau mai multe ore din zi.Luam niste note de care mie...chiar nu imi pasa ce conteaza daca am luat un 10 la nu stiu ce materie? Sau la biologie spui nu stiu ce despre un ierpure si gata 10.La ce ne ajuta asta? Eu ma trezesc la 7 si cum ma trezesc vine mama si incepe:invata, invata, si asa stau toata dimineata ''invatand'' si scriind.Seara cand vin cu dureri de cap, acelasi lucru si ca sa mai apuc sa ma joc stau pana la 1-2 noaptea si dimineata sunt mort de obosit.Deci, din cauza scoli am inceput sa urasc sa stea mama acasa in timpul scoli. Poate nu asi mai ura asta daca nu ar mai zice mereu invata, invata, scrie, scrie. Dar pentru mai toti parintii viata nu inseamna decat cativa ani in care trebuie doar sa citesti si sa inveti
Un loc in care sa te plictisesti sa sa asculti niste descreierati cum tipa si incearca sa predea o lectie
Scoala.scoala...ce sa zic de scoala. un loc in care inveti multe lucruri si care te ajuta sa ajungi ceva in viata... dar nu este usor deloc.Sunt foarte multe lucruri de invatat si unele chiar plictisitoare. dar asta e nu ai ce face trebuie sa te lupti cu ea
Si daca pentru voi scoala inseamna o risipa de bani si de timp, ce va faceati daca nu ar fi existat, cine naiba te invata cum sa vorbesti, sa scrii, sa te exprimi... dar la cine ne conduce e si normal sa avem gandirea asta. Nici mie nu imi place dar nu avem ce face...toti am trecut prin ea
Un loc super naspa unde nu ai c face decat s te uiti l toti cocleti care striga "Pisi">:p>:p
Cimitir! cimitir al copilariei noastre!
Jilava roz. Carouri in toate unghiurile si piscina. Teren de baschet si o tabla de sah. Caini de vanzare si o '' casuta '' rotunda, darapanata cu desene.
enigmatica întreabă:
SimonaCristina întreabă: