La copiii astia nu exista respectul de sine.Totul se naste din teribilism, cauta o metoda de a iesi in evidenta, de a impresiona(cica)fetele care sunt foarte excitate dupa vreun strutz sau breton de 2 metri.
Ei nu au nici un fel de probleme, nu sunt suparati pe viata si alte chestii de genul asta, ei dau doar impresia asta.
Si sa zicem ca ar avea probleme, izolarea fata de ceilalti e cea mai proasta metoda, cel mai bine e sa ti capul sus si sa mergi mai departe.
Eu nu am nici un pic de mila fata de copchii astia prosti care se sinucid, asta este cazul suprem de teribilism, ei cred ca daca se vor sinucide vor face persoana iubita si ceilalti apropiati sa se simta vinovati.
Burn in hell, faggots
Nu am nimic cu ei, dar cred că sunt nişte persoane care încearcă săm atragă atenţie.
Credeam ca s-au risipit subiectele pe tema emo. Chiar credeti ca merg acasa si se taie cu lama? Chiar credeti ca asculta muzica deprimanta si-si plang de mila? Nu! Cat despre infatisarea lor, ei se imbraca asa pentru ca se simt bine in hainele acelea, vor sa fie mai diferiti. Nu cred ca pot fi condamnati pentru asta la fel cum nu pot fi condamnati nici cei care`si iau blugi de la taraba de pe colt, isi pun o curea cu dolar, sclipicioasa, isi iau o bluza alba cu puma, mulata, sa se vada sunculita. Schiuri albe daca se poate, si o guma pe care o rumega din toata inima lor, sa se vada ca`s baieti "da bani gata, da cartier". Daca ei se simt bine asa, de ce nu s-ar putea simti bine unu care se imbraca in negru?
Vor doar sa atraga atentia pentru ca in familia lor nu au avut parte de atentia cuvenita sau provin din familii dezorganizate.nu am nimic cu ei, fiecare persoana se manifesta diferit cand vede ce se intampla in jurul nostru. mie imi este mila de ei![]()
succes
Parerea mea e ca sunt cam tristi
si cred ca vor sa demonstreze ca sunt COOL si ca au un stil de a se imbraca.
Asta chiar nu stiu ca nu pot sa fiu membru si nu ma uit eu pe emo ce fac asa ca n-am cum sa-ti raspund. Sorry