Feminitatea, autenticitatea, inteligenta, privirea, zambetul si acea ''joie de vivre''.
Nu există ceva general. Fiecare are gusturile sale. Răspuns general valabil nu vei primi prea uşor. Pe mine naturaleţea şi inteligenţa.
Pe mine m-ar atrage in mod esential (si nu glumesc) umorul, autoironia (semn de inteligenta), cum se imbraca (nu imi trebuie sa aiba ultima moda- o palerie chic poate sa o faca ultrairezistibila), cat de lady este, goliciunea partiala, niciodata nudul absolut! si lista ar putea continua! Dar cum spunea dsi Gisaz fiecare cu gusturile sale. Eu-s trecut de 30 si vad altfel femeia (in afara de forme)
Naturaletea.
Naturaletea sanilor, desigur. Sa nu fie silicoane. Nu de alta, dar niciun barbat nu ar vrea sa atinga o chestie din plastic acoperita cu piele.
Nu e ca nu e adevarat ce ai zis, ai dreptate . dar m-a bufnit putin rasul cand am recunoscut nick-ul.
Hai cu o poza in costum de baie si sa lasam generalizarea de duzina (Feminitatea, autenticitatea, inteligenta, privirea, zambetul si acea ''joie de vivre''.).