|

Ceao. Din noulaughing!In ultimu timp am inceput sa citesc multe carti si sa vizualizez filme.si mi-m imbogatit cultura. Dar in acelasi timp mi-am dat seama ca lumea noastra nu are culoare.Parea mai frumos atunci. pe vremea bunicilor. strabunicilor(chiar daca atunci nu exista confortul de acum : internet, pc, Tv. telefon. etc). dar totul parea mai simplist. Te bucurai de viata pretuind lucrurile marunte si fiind in armonie cu natura, sa nu mai zic de stilul sanato si traditiile ce parca infrumusetau viata.

Mie sincer imi pare rau ca nu m-am nascut atunci, in trecut cand era mai bine decat azi ( dupa parerea mea)...Atunci era si inocenta la domnioare. si respectul baietilor fata de fete si demnitatea si curajul unui barbat. Acum totul s-a pabusit. lumea noastra nu are "condiment". a devenit avara dupa averi bani etc...In trecut parca iubeai cu frica, cu sfiala, si asta era foarte delicat. era chiar frumos sa te casatoresti cu un necunoscut si sa ajungi sal cunosti iar apoi sa te indragostesti de el.

Voi ce credeti?

Ati prefera sa traiti in trecut sau in prezent?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu as prefera sa nu se mai prosteasca oamenii din ce in ce mai mult si sa isi foloseasca creierul.de ex eu cand citesc curiozitati sau rez teste pentru iq ma simt f bine si cand ii pun pe altyy sa le faca si vad cat de prosty sunt unii deci nu vor sa se concetreze sau sa faca si ei ceva in viata lor.mor pe oamenii aia

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bravo! Ai facut primul pashee hee, al doilea ar fi sa incerci sa cauti fiecare lucru care seamana cu cele de pe atunci si sa te bucuri de viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as prefera sa raman totusi in prezent, nu cred ca as rezista fara calculator si apa calda laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu prefer vremurile alea.incerc sa le traiesc cand ma duc la tara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează