| iasminhappypills a întrebat:

Cei care terminati clasa a 8-a, mai e putin... Mie una o sa-mi fie dor de colegii mei, foarte dorcryingcrying, voi cum va simtziti? Oricum abia astept sa-mi cunosc si noii colegi, sunt entuziasmata si putin trista, chiar daca ii cunosc doar de 2 ani, imi sunt dragi, la inima, niste draguti cu totii, ii iubesc. E un sentiment pe care nu-l pot descrie. A venit azi albumul de sfarsit de an, l-am pus in camera, la vedere. Pt cei care au intrat in clasa a 9-a, voi cum v-ati simtit, cand ati intrat pentru prima oara in clasa, si... v=ati privit pentru prima oara noii colegi?

Răspuns Câştigător
| marywsbossxxx a răspuns:

Oooo stai linistita draga, auzi pentru ce iti faci tu griji!laughing ca iti vei parasi colegii? cerele idu de mess si palavrageste cand iti va fi dor de ei! eu de abia am asteptat sa scap din scoala!happy sa plec sa nu ii mai vad ca incepusem sa ma cam plictisesc!happysi la cate belele am facut...
-oricum am amintiri, si ce povesti la nepotilaughing
-tu stai linistita, inteleg esti fata altceva decat un baiat... da nu ii momentu sa te ingrijorezi, iti va trece, eu sunt a 9a si m-am obisnuit deja cu noii colegi, care sunt de gasca, si stiu de gluma, desii nu prea coopereaza la copiat,. nu-i nimic., doar sunt noii mei colegihappy. continui cu ce faceam in a 8a...si treburile revin la normal.

-dar daca chiar asa iti e de greu sa te desparti de iei,. organizeaza o petrecere la sfarsit, sau fale cate o poza sau in grup, si o pui in vitrina sa o vezi mereu, si presupun ca ai sa te simti mai usurata cand ii vei vedea, mai suna-i din cand in cand...
-cand incepi a 9a pe la jumatea anuliu o sa-i uiti si ei pe tine!
-iti vei face un prieten.lucrurile se vor schimba, timpu trece, nu sta in loc
cam att.ma bucur ca ti-am raspunswinking
-daca ai sa-mi spui ceva:iba_always_boss

10 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Ciudat! E destul de greu la inceput daca esti si timida. Dar nu trebuie sa-ti faci grijii. totul o sa fie bine. Acum depinde si de colegii pe care o sa-i ai.

| TabooR a răspuns:

Printeso prieteni adevarati nu se uita niciodata daca sunteti prieteni adevarati veti fi impreuna ca prieteni toata viata:*

| madagascar a răspuns:

Eu am fost impreuna cu colegi mei, de la gradinita pana in clasa a 8 a, a fost grea despartirea pentru ca am crescut impreuna, mancam impreuna si ne ajutam cu haine si caiete uni dintre noi fiind mai saraci, din pacate cand am ajuns la liceu in bucuresti am fost total dezamagita, am urat liceul groaznic, acum facultate e pe terminate da imi e chiar indiferenta, ani de generala au fost cei mai frumosi, mai ales ca majoritatea stateam pe aceiasi strada, am fost o adevarata familie

| Cromasston a răspuns:

Si eu termin acum cls a 8a...ma intristez putin, dar ard de nerabdare sa imi vad noii colegi cu care voi impartzi clasa in urmatorii 4 ani. o sa imi iau la revedere destul in banchet, dar o sa imi fie dor de ei, mai ales ca ma voi muta in alta localitate si ii voi revedea foarte rar.oricum.viata merge inainte!

| AnaGabitza95 a răspuns:

Mi-e dor de colegii mei de mor crying nu mai am niciun chef de nimic de cand a inceput scl. acum sunt a 9a straight face. inainte era totu`frumos. acum crying(.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E naspha sa te desparti de colegii din clasa a 8a. e un sentiment ca. m neplacut dar cand te gandesti ca iti vei face noi prieteni in clasa a 9a iti trece supararea

| Gheorghe_Chiriac_1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt in a 5a dar imi trebuie o compunere cum te simti dupa sfarsir de clasa a 8 a vrea cineva sa ma ajute? dau funda :X:X:X

| Gheorghe_Chiriac_1970 a răspuns (pentru Gheorghe_Chiriac_1970):

Daca ma puteti ajuta acum imi trebuie neaparat big grin

| rafaelita14 a răspuns:

Si eu sunt in acceasi stiatie ca si a ta si stiu cum e pentru ca eu m-am mutat acum 2 ani in austria si nu am stiut nici un pic germana si acum cand ma inteleg super bine cu toti trebuie sa se gathe anul.si noi am facut poze dar inca nu le-am primit. mie una o sa imi fie greu dar o sa tin legatura cu majoritatea dintre eihappy si si eu sunt nerabdatoare sa imi vad noii colegi sper sa ne impreitenim repedebig grin

| MariusZap69 a răspuns:

Si uite ca acum au trecut 9 ani de cand tu ai parasit clasa a 8-a. Cum te simti?