| Andrada97 a întrebat:

#Credeti intr-o relatie dintr-o fata de 15 ani si un baiat de 11 sau 12 ani?

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O relatie dintre o liceeana si un tip de a sasea?thinking
Eu stiam ca in general fetele stau cu tipi mai mari, nu mai mici si inca cu atati ani.De pe la 20 de ani in sus diferenta de varsta nu mai e asa importana dar acum e cam aiurea

| Floreenofficial a răspuns:

Nici vorba.nu e dezvoltat mintal suficient pentru o asemenea relatie.
la varsta asta el vede totul ca pe o joaca. straight face

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Wooow :o.nu.chiar nu cred.Baiatul este prea imatur pentru fata, sau despinde de fiecare persoana. Dar lumea asta o sa creada, ca baiatul este copilaros si nu se potriveste cu ea. Oricum. fata e pedofila laughing

| Vizitiul a răspuns:

Aia nu-i relatie. Nu mai ridica o simpla prietenie si o eventuala pupa pe gura la rang de relatie. Pa!

| doroteea a răspuns:

Daca rezistati la ce spun ceilalti e ok.

| Selena54 a răspuns:

RoseNightmare.chiar nu conteaza cum arata baiatu`. adica totusi un baiat de 12 ani nu este destul de matur.si o fata de 15 este.deci nu o sa tina.si o fata de 15 care umbla cu unu de 12.nu prea stiu ce sa zic. dupa ce nu o sa ii mai placa de el probabil cand o sa vrea sa fie cu unu mai mare decat ea o sa zica altii eee uite la aia ii plac numa de aia mici sau ce stiu eu ce chestii mai pot zice.deci mai bine nu. big grin(parerea mea.)

| AnonimA a răspuns:

Buna nu eu am 15 ani si chiar nu as vrea asa cevalaughing

adica la 11 ani 12 nu poti sa ai ceva serios poate asa ceva la vrajeala

doar nu o sapui suflet d la 11 anilaughing

| RoseNightmare a răspuns:

Sincer...Nu prea

Acum depinde cum arata si baitu`...

| Petronela a răspuns:

Nu cred

| Petronela a răspuns:

Ca ar fi o relatie

| miky_5800 a răspuns:

Mah... dupa parerea mea dragostea nu are varsta, daca tu crezi ca el este in stare sa te iubeasca, dc nu? thinking
Repet, daca tu crezi ca este capapil sa te iubeasca si tu chiar iti doresti relatia asta...merita incercat! Daca nu risti nu castigi!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el este matur ca gandire si se poate implica moral si sufleteste in relatie.de ce nu? cum sunt baieti de 15 ani impreuna cu fete de 12 de ce nu si invers? ca te arata lumea cu degetu? da-i dracu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata la 15 ani este o tanara femeie, pe cand un baiat de 11-12 ani este un copil, chiar daca o fi mai dezvoltat fizic. Asta nu e o relatie, e o copilarie din partea lui si un pic de perversitate din partea ei, asa ca atentie! Nu e inca momentul de "relatii", acum trebuie sa invatati...stiu ca nu place ideea asta, dar e adevarat.