| valentinalina a întrebat:

Credetzy ca in 2012 este sfarsitul lumii?

8 răspunsuri:
| TSO7 a răspuns:

Nu, nimeni nu prea crede oricum laughing ca atunci ar fi stire internationala in fiecare zi si s-ar discuta mai des tema aceasta.

| VadTot a răspuns:

Sin 1999 Eu nu mai cred in asa ceva. Deci Cred ca nici tu nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva.Crede ma pe mine ma marcat acel an 1999 Asa cum si pe cei de azi ma refer la cei de o virsta mai frageda cum si tu probabil ai o virsta inca frageda deci daca nu vrei sa ramai ca mine oarecum marcata poate chiar pe viata. incearca sa nu mai crezi in astfel de prosti.ok?

| Claudiu2011 a răspuns:

E cea mai mare prostie. Nimeni nu stie data cand va fi sfarsitul lumii.Doar Dumnezeu stie.In Biblie spune ca atunci cand sfarsitul lumii e aproape Dumnezeu ne va arata semne pe cer.

| cosmin_2318 a răspuns:

Normal ca nu

| SerjRap93 a răspuns:

Pai sfarsitul lumii este in curs de desfasurare zic eu si toate astea din cauza noastra adica de la atata poluare, deversari, distrugem stratu de ozon si *** cat crezi ca o sa mai reziste planeta asta? cateva sute de ani numa asa ca se intampla o minune si oamenii isi dau seama ca isi fac rau singuri
bine asta ii parerea mea da nu stiu daca poate fi contrazisa(eos mai incapatanat adica daca imi fac o parere despre ceva nu mai poate fi schimbatalaughing)

| maliutza a răspuns:

Nu:p

| SmoKKe19 a răspuns:

NU! Dar cred in extraterestrii! xD laughing Mai degraba o sa vina extraterestrii candva pe Terra decat sfarsitu` lumii...o sa fie si asta candva dar nu in 2012 big grin

| Isaac a răspuns:

Nu! Chestia asta e o aberatie totala. Asa s-a spus si in 2000 si etc oh go on

Poate o sa fie mai cald vara tongue

Întrebări similare