Noi fetele avem o anumita atractie la baieti. Priveste-i, fluturai din gene si aruncai un zambet cuceritor
.
Il vei obliga sa vina el la tine. Daca nu privestel dar privestel mereu.\s cand se uita la tine eventual fa cu ochiul
. Daca nu va avea nici o reactie, i-al separat si spune ca il placi ![]()
Mult noroc, am incredere n tine
sa ma tii la curent cu ce se intampla.![]()
![]()
Cred ca aacest lucru il poti afla doar cu timpul. daca esti tipul de fata mi indrazneata atunci nu ezita sa-i dai de stire cal simpatiezi, o privire, un gest. Dar daca esti mai timida atunci asteapta si doar cu timpuul vei vedea.Eu simpatizam la fel un baiat din liceu, si doar acum cind a terminat liceul mi-a dat semne de atentie, dar asa am asteptat 2 ani pina sa esim impreuna.
Trebuie sa-ti dai seama prin gesurile fata de tine daca vorbeste cu tine la scoala daca se uita la tine. daca se fereste sa-l vezi cu alte fete ...eu zic sa nul intrebi pentru ca este posibil sa nu-i placa de tine. sper ca te-am ajutat
El mi-a spus ca ii place de mine dar nu stiu daca spune adevarul
Si eu am aceeasi ''problema'', doar ca eu sunt in aceeasi clasa cu el, si ne cunoastem de 3 luni.Doamne ce mi-e teama sa nu afle, adica mi-as dori sa afle, sau eu sa aflu daca lui ii place, sau i-a placut de mine:-
Anonimboy111 întreabă: