|

Cum aș putea să-mi dezvolt cunoștințele?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Să citești enciclopedii.Au cei de la Litera unele foarte bune Enciclopediile sunt cele mai bune pentru a asimila cunoștințe multe și bune și a tible dezvolta ajungand la o cultură generala bogata.

| a răspuns:

Ca să ți le dezvolți trebuie să ai o motivație.
A ști nu înseamnă să memorezi fraze și propoziții pe care să le poți reproduce. Cunoștiințele sunt acele informații cu care faci ceva.
De exemplu John Ford, cel care a produs prima dată automobile pe bandă rulantă, i s-a pus un fel de întrebare încuietoare la un proces în justiție ca să se demonstreze că este ignorant.
El a răspuns că dacă nu știu răspunsul la o întrebare, îi întreb pe inginerii mei.
Tot așa, azi dacă nu știi răspunsul la o întrebare, întrebi pe prietenul tău Google.
Dar dacă vei ști tot conținutul lui Google, asta nu înseamnă că ai cunoștiințe dezvoltate, înseamnă că ești enciclopedie.
Așa că, dezvoltă un interes al tău, ce anume te interesează pe lumea asta și de ce, caută, studiază, învață acel lucru, utilizează acea pricepere (skill în engleză) ca să faci ceva util cu ea, și vei avea cunoștiințe avansate, dezvoltate.

| a răspuns:

Citești. Te documentezi. Înveți. Memorezi.

| a răspuns:

Nu cred ca era nevoie sa pui o intrebare degeaba aici. Poti sa citesti carti si sa faci orice spun profesorii de la gradinita pana termini facultatea... Iti spun eu ca nu este alta metoda mai simpla...