|

Cum ma automotivez ca sa invat? Sugestii...

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca daca vei invata acum, in primul rand ca iti vei construi viitorul.In al doilea rand e bine pentru ca atunci cand ai o discutie, cu niste copii din alte scoli sa zicem, vorbiti despre ceva de la istorie, geografie sau despre un poet si tu stai pur si simplu si taci, nu o sa fie prea placut.
Alt argument ar fi ca iti formezi tu, pentru tine, o cultura, acumulezi si tu niste informatii despre tarisoara asta si chiar si despre altele.Te-am motivat?laughing:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Cum adica cum te automitovezi? Tu esti nebun? Pana acum ce ai facut/Tu iti dai seama ca daca nu faci nimic acum o sa intri la un liceu de rahat...ce liceu daca ai noroc intri la scoala profesionala si ajungi un nimic, o sa cersesti sa te intreti pe tine si o sa iti plangi de mila cu gandsul asta"daca as fi invatat atunci acum..." ce zici ti-ar placea? Sa nu mai spun ca ii dezamgesti pe cei dragi tie care isi pun sperantele in tine si in viitorul tau iar tule le ruinezi.Cum poti dormi linistit noaptea cand sti ca mama ta se gandeste la viitorul tau, cum poti cand stii ca vei ajunge sa spelii WC sau sa maturi pe jos dupa alti in loc sa te plimbi in costum cu o mapa in mana? SA ITI FIE RUSINE!"
Te-am motivat?laughing Nu o lua personal, doar glumeam si eu, asta e discursul pe care ni la tinut profa de fizica...DAR ASTA NU INSEAMNA SA NU INVETI! Bafta! Te pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează