| monikka a întrebat:

Cum ne afecteaza problemele psihicul si sanatatea? vreau amanunte, dau voturi si funda:*

2 răspunsuri:
| bogdan74688 a răspuns:

In primul rand cand mintea ne este afectata, si restul corpului pica in domino. Stresul este cel mai periculos, de la el, aparand nenumarate probleme, dintre care diabet, sau cadere de calciu, si chiar si mai grave.
Problemele ne afecteaza in primul rand, cum am enuntat mai sus, prin stres, iar cand mintea nu este sanatoasa ( si nu ma refer la boli psihice, ci pur si simplu, stare de armonie - functionare normala ) nici corpul nu o duce prea bine. Exact ca si zicala aceea de cand lumea - MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS; una nu poate exista fara cealalta. Atata timp cand ai o viata sanatoasa, si o stare pozitiva, totul este bine. Incluziv boli incurabile, precum cancerul, au fost eliminate total din organism, printr'o stare pozitiva ( minte sanatoasa ). funditabatting eyelashes

| MiniEmoTion a răspuns:

Sexul:
Cercetatorii din America au descoperit ca adolescentii care isi incep viata sexuala prea devreme pot suferi mai tarziu de depresii si alte boli asociate. De asemenea, au constatat ca 25 la suta dintre adolescentele active sexual sufera de depresie.

Specialistul american Kirk Jones, considera ca relatiile sexuale, incepute la varste fragede au un impact extrem de negativ asupra psihicului adolescentilor. Conform americanului, prima relatie sexuala ar trebui sa se consume in jurul varstei majoratului. Surpriza, insa. Majoratul in SUA incepe la varsta de 21 de ani, informeaza Teen Problem

La aceeasi concluzie au ajuns si alti oameni de stiinta. Dintr-o ancheta, care a implicat 1, 3 milioane de adolescenti, a rezultat clar ca incidenta cazurilor de depresi este mult mai mare fata de generatiile anterioare.

Si specialistii rusi sunt de acord cu aceste rezultae ale americanilor. Ei considera ca sexul timpuriu se poate dovedi o bomba cu ceas, care la cea mai mica greseala, din partea manuitorilor, poate spulbera psihicul acestora.

Problemele in general:
Aproape un adolescent din patru are probleme de comportament, de temperament si de anxietate atat de severe incat acest lucru ii afecteaza viata cotidiana, conform unui studiu american publicat joi, relateaza AFP.

Conform studiului publicat in Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, 22% dintre adolescenti au probleme care le afecteaza activitatea cotidiana, ceea ce provoaca mari dificultati.

In total, nu mai putin de 51% din baieti si 49% din fetele cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani au o problema de comportament, de temperament, de anxietate sau legata de consumul de droguri, conform studiului realizat de Kathleen Merikangas, din cadrul National Institutes of Mental Health (NIMH).
Sper ca ti-am fost de ajutorhappy
Funda?

Întrebări similare