| Pitbullllll a întrebat:

Cum pot sa-mi dau seama daca o fata ma place?

19 răspunsuri:
| ș53fan a răspuns:

Sunt mai multe lucruri in legătură cu acest fapt! Ai observat ceva comportament are? Îmi poți da mai multe detalii? Bănuiești ceva?

| Pitbullllll explică (pentru ș53fan):

Pai este o fata la mine la liceu cei drept mai mare ca mine dar de fiecare data cand trece pe langa mine sau cand sunt in apropiere de ea ma tot priveste si imi zambeste

| ș53fan a răspuns (pentru Pitbullllll):

Păi ce să zic ar putea însemna și asta(Sincer îți spun ce mi-au spus și mie alte persoane) însă nu neapărat însă la tine eu cred că asta înseamnă O curiozitate:nu te poți informa cumva printr-o prietenă de a ei...dar sa încerci să îi spui prietenei acelei fete să nu dea de înțeles despre tine ci să spună...e cred că știe ea ce ar trebui să zică, sau dar aici există un mic risc Tu ții legătura cu fata Asta

Nu îi cunosc prietenele si cu ea nu am vorbit deloc asa ca nu stiu ce sa fac

EȘTI CUMVA TIMID Dacă ești...nu cred că îi vei putea spune ce simți pentru ea, poate un prieten de al tău care vb cu ea un prieten ceva acolo trebuie să ai nu Ai putea încerca și asta, daca nu poți să îi spui tu personal sau dacă crezi că vrei sa nu suferi atunci nu îți rămâne de făcut decât să rămâi așa cum ești! Însă te sfătuiesc să încerci mai bine așa dar daca răspunsul va fi negativ vei suferi exact cum fac eu acum și nu va trece prea ușorpărerea ei,

Chiar as face acest lucru dar numai ca aceasta fata este placuta si de alti baietii si multi sunt in clasa a 12-a si ar iesi un mare scandal

Păi... și tu în ce clasă ești?

De ce ar ieși scandal dacă tu de fapt voi adică tu și ea veți fii discreți nu va exista riscul scandalului decât dacă nu cumva va spune ea acelor băieți în timp, dar dacă veți ține secret în cazul în care îi vei spune ce simți nu cred că o sa ai probleme, a și să nu uit este vreo problemă că vorbesc cu tu și nu cu dumneata/dumneavoastră?

Răspuns utilizator avertizat

Am 15 ani nu e cazul sa-mi vorbesti cu dumneata sau dumneavoastra.Si daca ea nu tine secrete si va spune? Iti spun sigur ca cei mari vor vrea sa ma bata

Păi este ceva ce nu am înțeles în legătură cu acei băieți! Ea este cu vreunul din acel grup sau ce o fii? Sau de ce zici că te-ar bate?

Pai din cate am observat eu este unul care se tot da la ea si dar ar afla ca eu m-am dat la ea nu stiu cum ar reactiona dar tot nu o sa renunt la ea

Și tu zici că este o persoană care nu poate să țină secret? Sau? Ea în ce clasă este?

Ea e in clasa a 10-a

Și este o persoană care crezi că nu poate ține acest lucru secret? Sau de ce nu îi spui?

Pentru ca ea tot timpul e cu cate o prietena si nu am cum sa vorbesc decat cu ea

Dar...tu o consideri o persoană care ar putea să nu țină acest secret, deci să le spună acelor indivizi lucrurile astea?

Pai cam da

Întrebări similare