| linux a întrebat:

big grin. Timp de 2 a fost pentru ca nu mi-a mai placut de nimeni.Anu asta o trebuit sa cada nenorocireasad!
e incurcata treaba .incerc sa o scurtez.
O prietena de-a mea (nu f buna, mai mult amica)(L.) a fost cu un baiat o saptamana. Ea s-a desp de el pentru ca tinea la fostul prieten cu care avuse o relatie de peste 8 luni. A fost cu el numai asa. straight face. in fine. Asta e baiatu de care zic. El se intelege bine cu ea desi numai sunt impreuna si se intelege la fel de bine cu a alta prietena. f buna.(G.)
Ele 2 cu inca o alta prietena. care acum 2 ani fusese cea mai buna sad (a.) au iesit in oras samb. cand am intrebat'o pe g cu cine iese nu m'a invitat. in fine nu cont asta. Dar am aflat ca s'au int cu acest baiat si s'au distrat si pnmsad vad ca g tot vb cu elsad. numai eu nu:-

4 răspunsuri:
| asko a răspuns:

Curat telenovela
poate te apuci de o cariera in scenaristica
happy
baftaa

Răspuns utilizator avertizat
| iri_7273 a răspuns:

Prietena asta foarte buna stie ca tie iti place de acest baiat? Si daca tot iti place de el incearca sa faci tu primul pas.Incearca sa vorbesti cu el sa afli daca lui ii place de cineva in momentul asta si daca nu`i place de nimeni da`i de inteles ca tie iti place de el.
Este adevarat ca e incurcata treaba insa nimic nu este imposibil.Lupta pentru ceea ce iti doresti si ascultati inima. Mult succes.

| iri_7273 a răspuns:

Si am uitat sa te intreb in comentariul de mai jos daca tie iti place de acest baiat pur si simplu sau daca tii la el?