| pinkangel_6099 a întrebat:

Daca ai varsaturi dupa ce mananci te mai ingrasi?confused

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de mult ramane mancare in stomac,
trebuie ca nutrientii sa treaca in sange si de aici si grasimea in tesutul adipos, daca vomita imediat dupa ce mananca nu, e logic.mergeti cu fata la doctor, uneori, daca e mica, e vorba de o negatie, vrea sa atraga atentia asupra unui lucru pe care cei din familie nu il vad.acest lucru se intampola si copiilor de 8 luni sau de 4 ani.are nevoie de atentie din parte familiei, poate e mai sensibila si are nevoie de mai mulkta afectiune.sau,poate avea o afectiune hepatica.sunt multi "daca". de ce nu merge mama ta cu ea la doctor?

13 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Nu dar te imbolnavestiwinking

| squib a răspuns:

Persoanele care apeleaza la metoda asta slabesc, insa nu a zis nimeni ca o fac si sanatos. Daca se face un obicei din asta se ajunge la bulimie, mare atentie ca apoi se ajunge la un dezechilibru emotional care poate face ca persoana respectiva sa se vede ca ceva ce nu este, multe bulimice si anorexice isi doresc sa mai slabeasca insa ele saracele nu cantersc nici 45 de kgsad

| marioBARCELONA a răspuns:

Ai grija... Daca te gandesti la ce ma gandesc si eu, vei avea probleme mult mai grave.Greutatea se regleaza in primul rand din vointa, alimentatie si putina miscare nu strica, indiferent de ce fel.
Succes!

| pinkangel_6099 explică:

Am pus doar o intrebare... si nu nu sunt bulimica... adica am avut o perioada... pentru ca ma obligau parintii sa mananc... da acum mi-am echilibrat dieta si e ok... sora mea... de fiecare data dupa ce mananca are varsaturi... si am intrebat daca te ingrasi din simpla curiozitate

| Lore_Dany_Si_1992 a răspuns (pentru pinkangel_6099):

Dar se vad rezultate si fizice? adica ma refer nu numai in greutate

| pinkangel_6099 explică:

Si totusi nu mi-a raspuns nimeni

| crystal123 a răspuns:

Nu te ingrasi, chiar slabesti, dar in schimb ti se ingalbenesc si devin sensibili dintii, vei avea niste arsuri groaznice la stomac, iti vor creste glandele salivare, obrajii tai vor deveni "ca de hamster", si multe altele. in aczul asta slabesti ce e drept, dar tu nu vei fi niciodata multumita de rezultat, te vei considera mereu prea grasa. e ceva psihic.ca sa nu mai vorbim ca bulimia merge mana in mana cu depresia. renunta la asta! e o prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai varsaturi dupa ce mananci e bulimiehappy
Si nu e natural.
De obicei oamenii fac asta ca sa slabeasca dar gresesc.happy daca ai asa ceva du-te la medic sau daca vrei ca sa faci asa ceva mai bine nuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti provoci voma o sa ai arderi si rani in gura si la gura din cauza acidului care emulsioneaza mancarea in stomac. e o boala leagata de frustrarea ta ca persoana, o depresie cronicizata cu denumirea de bulimie, se poate muri lejer in cel mai fericit caz sau complicatii in cel mai nefericit, adica o sa te chinui de o sa. ti iasa ochii din cap.mai fata, nu stiu de unde scoateti gandirea asta, din putul cu apa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu fac la fel doar pentru ca imi este frica sa nu ma igras. daca mananc si un pic de salata ma duc si vomit. asa m-am obisnuit. daca mananc si nu vomit ma simt obeza.nu pot face nimica

| Gongan_Vica_1959 a răspuns:

DA

| Gongan_Vica_1959 a răspuns:

Da te ingrasi.

| ChaSoDaiana a răspuns:

Daca vomiți imediat și nu lași să treacă 30 de minute nu pui pe tine laughing zic din experiența

Întrebări similare