| victorionut12lover a întrebat:

Dacă eu fiind baiat intreb o fata daca vrea sa mearga cu mine la scoala si ea zice da si sa mergem mereru inseamna ca te place va rog ajuatima am 13 ani si ma emotionez foarte tare cand vorbesc cu fete si ea are o 13 ani îi place culoarea roz si baietii care sunt sinceri mai mult nu siuu despre ea dar nu stiu ce sa o intreb este foarte frumoasa

2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Pai, o poti intreba de ce ii place culoarea roza, apoi poti discuta cu ea diferite subiecte in drum spre scoala. Ii poti spune ca este draguta si ca ti-ai dori sa prietenesti cu ea. Eu cred ca te place mult! Ai mai mult curaj si vorbeste frumos cu ea! Nu trebuie sa fii emotionat, ci natural, imagineaza-ti ca-i sora ta, ca tii mult la ea si vorbiti frumos unul cu altul. Din raspunsurile ei, mai poti pune intrebari. Numai bine!

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Daca vei fi sincer si dragut cu ea cu siguranță îi vei atrage atenția.Nu iti pot spune sigur daca ea te place dar te asigur ca odata ce vei vorbi mai des cu ea, aceasta te va tine minte si te va aprecia.Cunoaste-o mai bine si nu te mai emotiona, este si ea om la fel ca si tine.