Depinde ce ciocolata mananci... dca e ciocolata neagra nu pui nimic p tine.oricum...nu t ingrasa o ciocolata pe zi... sper ca nu e milka... tableta mare
Depinde de organism ![]()
Eu mananc foarte des ciocolata si nu are nici un efect de "ingrasare" asupra mea
Deci. fa un mic studiu, si vei vedea. Oricum de pe-o zi pe alta nu ai cum sa te ingrasi, deci nu te speria
Daca vezi niste schimbari care nu-ti plac, mai redu portia zilnica :p
Este cam mult, alege ciocolata nearga cu cu continut mai mare de cacao. Pentru 1 kg\corp ai nevoie cam de 70 kcal, inmulteste cu cate kg ai tu, si o sa-ti de-a necesaru' zilnic.
O ciocolata are cam 1000 kcal.
Daca o sa papi in fiecare zi, e f sigur sa aduni ceva kg in plus.
Cred ca depinde de mai multe chestii cum ar fi: momentul zilei, ce tip de ciocolata, predispozitia ta, organismul tau, dar sa stii ca orice exces nu face bine. Eu consider exces o ciocolata pe zi, incearca sa mai raresti sau sa o inlocuiesti cu un fruct sau cereale sau imparte si tu ciocolata cu prietenii/colegii ![]()
O ciocolata cu lapte are in medie 550 de calorii, scrie si pe eticheta.Depinde de tine si daca faci sport sau duci o viata sedentara.Pt ca daca esti o pers activa, sunt recomandate cam 2000-2500 de calorii (depinde de intensitatea efortului). Daca nu, cel mult 1500 de calorii fara sa ajungi sa te ingrasi.
AndRei110gGg întreabă: