Pai daca ar fi un baiat care il plac i-as raspunde si eu la sarut, dar apoi i-as zice,, a fost o greseala"
iar daca e vreun tip care nu imi place l-as lua la palme![]()
succes
Daca era ''urat'' ce? DOamne nu inteleg fetele care se uita NUMAI SI NUMAI la chip.adica daca iti place baiatu ce te mai uiti la fata lui nu stiu![]()
ps:frumusetea esterioara dispare cu timpu pe cand cea interioara nuuuuuu
Dacă nu-mi place de el, îi trag o palmă
şi îl resping (vorbesc serios!) iar dacă nu. nu ştiu ce aş face
Nu cred ca m-ar tine sa ii dau o palma![]()
Dar daca nu mi-ar placea de el, as incepe sa-l evit
Pai depinde. Daca mie si pare dragut un baiat dar nu il plac ii dau o PALMA. Dar daca mi-ar placea de un baiat nu as face nimic
I'as raspunde egal cu modul in care arata, sper ca ai inteles la ce m-am referit![]()
bafta
Nu stiu
poate pe moment l-as saruta si eu si apoi as zice ca a fost o greseala sau nu stiu...![]()
u ce ai face?
Poi la mine nu prea conteaza frumusetea exterioara deoarece aceatsa cu timpul dispare si crezi ca daca e neaparat frumos te iubeste
adica poate sa fie frumos dar pur si simplu sa faca misto de tine, pentru ca digebaa o fi el frumos daca nu tine catuji de putin la tine![]()
Ma rog sa revenim la intrebare daca as fi mai ales in public l'as plesni deoarece este un gest urat mai aless stiind ca nu as avea nici o treaba cu el[desi nu imi sta in fire sa dau intr'un baiat
/bine cand etse un caz extrem
...recurg la asa ceva
]iar daca acel baiat imi place tot las -respinge mai ales ca eu sunt tipa aia care se lasa greu
chiar daca imi place
acel tip si daca intr-adevar i-ar placea de mine sua eu stiu ar mai incerca si cu timpu ii raspund![]()
oricum concluzia este ca daca acel baiat iti place raspunde dcaa nu nu'i raspunde la :* si probabil o palma nu ii strica
mai ales ca nu aveti nici o treaba![]()
:*
Mi s-a intamplat in septembrie 2004. eram in statia de metrou iancului. erau multi oameni pe peron si cand a venit metroul, un baiat care iesea din vagonul unde urma sa urc eu, m-a imbratisat si m-a pupat pe obraz apoi a fugit pe scari. cateva doamne mai in varsta au inceput sa comenteze, una sa-l injure iar eu am ramas blocata, nu am reactionat in nici un fel pe moment, nici nu am vazut daca e urat, frumos... dar cert e ca am uitat sa urc in metrou
Daca imi place baiatul las mai saruta eu ink odata dar daca nu-mi place las respinge
Ias da o palma sh mas uita serioasa la el...
indiferent daca il plac sau nu![]()
Loryoficial întreabă: