| AjutorNeconditionat a întrebat:

De câteva luni mai ales de când cu pandemia sunt foarte stresată zilnic, ma tem ca as putea sa iau vreo boala și nu mai am chef de nicio activitate. Parca sunt straina in viața mea, ii vad pe toti fericiți iar eu simt ca nu mai pot sa ies din cercul asta. Sfaturi?

Răspuns Apreciat de Editori
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Atata timp cat nu te expui prea mult in spatii inchise si nu stai langa grupuri mari de oameni in aer liber, prea mult timp, o sa fie bine. Incearca sa iti iei toate masurile de precautie si sa fii atenta sa nu pui mana murdara pe fata, la nas, gura si ochi, dar nici sa atingi partea interioara a mastii daca esti murdara pe maini. Poti sa iti iei cu tine spirt intr-o sticla mica cu pulverizator si sa il folosesti mereu dupa ce pui mana pe usi, bari si alte lucruri murdare din spatiul public. Spala ambalajele alimentelor, dezinfecteaza manerele usilor si intrerupatoarele si nu repurta o masca mai mult de 3 ori. Masca o poti baga in apa clocotica 15-20 de minute dupa ce ai folosit-o o data. Daca tii cont de aceste lucruri, o sa fie bine. O sa te obisnuiesti cu ele si poti sa faci ce doresti tu. Trebuie sa iesi din starea negativa pe care o ai, gandindu-te ca ai totul sub control daca esti atenta.

2 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Frica paralizeaza sistemul imunitar. Hraneste-te cat mai corect, fa sport (miscare), dormi, du o viata ordonata. Cu cat esti mai fricoasa cu atat gaurile energetice se vor adanci si vei ajunge sa te imbolnavesti sau sa fii o bolnava inchipuita.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depersonalizare.
Am avut o elevă care era obligată de mama ei să dea un examen la o anumită facultate. Ea nu avea chef să ajungă profesoară la țară.
Și avea grijă deosebită să ia la examenul de admitere cu câteva sutimi sub nota minimă de admitere. Fiindcă la ultimul examen am meditat-o eu, am întrebat-o cum a reușit și de acea dată perforemanța negativă, a răspuns ca tine acum.
Mă simțeam străină de mine în timpul examenului.
Așa și dta. Ca să fii fericită ( și nefericită, căci una fără alta nu se poate) ca alții înseamnă să îți asumi adică să faci efortul să fii responsabilă de viața ta. Dar asta este greu. Așa sunt și negrii din Antile ( și eu uneori, de acolo știu). Suferă de tatană. Adică le e greu să se scoale din pat. Ei, dar s-au sculat totuși. Dar să se și dezbrace de pijama. Imposibil de greu. Și cine este de vină. Păi în cazul tău, pandemia. Tu, niciodată.