|

...de la ce apar nodulii la san?

... pot aparea de la un avort?

...

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ar fi fost de ajutor sa ne zici ce antecedente medicale ai (in afara de avort), eventual nasteri, alaptari, pentru ca nodulii la san pot aparea si in urma unei alaptari incorecte sau a stoparii alaptarii in mod nepotrivit! In oricare din cazuri (adica daca ai sau nu antecedente de genul celor de mai sus) trebuie sa consulti neaparat un medic specialist care sa iti faca si o ecografie pentru a vedea de ce natura este nodulul! Inainte de specialist te sfatuiesc sa treci pe la medicul de familie pentru a obtine trimiterea la niste analize de sange cat mai specifice pentru ca specialistul sa aiba mai multe date despre tine! Sanatatea nu e totul, dar totul fara sanatate este nimic!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Apar de cele mai multe ori de la dereglari hormonale si in acest caz pot fi dupa un avort. Insa un nodul la san poate fi o tumora si atunci nu are legatura cu avortul. Trebuie neaparat sa te vada un ginecolog care sa hotarasca ce investigatii iti trebuie: ecografie mamara, dozari hormonale, eventual biopsie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apar din dereglari hormonale sau de la lovituri. Du-te la un ginecolog pentru a hotara care este natura lor. Daca ai peste 40 ani va trebui sa faci mamografie daca ai sub 40 atunci ecografie mamara. Sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună.
Noduli la sâni? Fuga la doctor, asta indică o posibilă afecțiune.
Ea poate fi de natură hormonală sau cancerigenă.
O mamografie dacă ai peste 30 de ani și sub 30 este indicat o ecografie mamară.
Nu sta pe gânduri.
Sănătate maximă.
Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nodulii de la san pot aparea pe ca cale hormonala... apar de obicei la femeile care nu au alaptat.care nu iau anticonceptionale.care nu au un ciclu regulat... dar in nici un caz daca ai facut un avort! asa ca stai linistita ca nu au aparut de la avort daca ai facut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nodulii apar de la excesul de fuliculina sau dupa o nastera unde alaptarea nu a fost corespunzatoare si nu numai, pot aparea de la o lovitura pe care ai avut-o in trecut. la mine s-au manifestat prin aparitia acneei, desi nimeni din familea mea nu a avut probleme cu tenul', mai ales ca sunt la varsta adolescentei nu am dat prea mare atentie, am obsevat de curand ca ma durea sanul la soare asa ca am ales sa merg la doctor, iar el mi-a confirmat ceea ce ma asteptam sa am. din punctul meu de vedere eu iti recomand sa nu asculti de tot ce iti spun ceilalti, iar din teama asta sa iti prescrii singura un tratament, nici vorba! cel mai bine e sa te duci la ginecolog, este mult mai sigur. am 18 ani si-ti spun ca intrasem intr-o stare depresiva din cauza acneei care imi aparea din ce in ce mai mult, dar vazand cauza, m-am obisnuit, daca imi vor trece nodulii, se vor trata si cosurile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De la ce au spus fetele de mai jos...si eu caut raspunsul...sanatate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează