| Meuuaa a întrebat:

Deci eu plac un baiat.Si inainte sigur nu ma placea ca eram urata si mna, dar mi-am dat glow up si sunt slaba si frumoasa. Acum o sa-ti zic pe zile "interactiunile noastre.

8 septembrie(prima zi de scoala)-cand eram in curte el eraa vreo 3 metri, m-am uitat la el si zambea cand se uita la mine si dupa m-am rusinat. Apoi am votat seful clasei secretar si membru, eu aveam 8 voturi asigurate, dar am iesit cu 9. (am castigat ca membru apropo) si fetele se bucurau ca am castigat.Andrei parea si el cam fericit ca am castigat deci cred ca m-a votat. Dupa am mers la mc, parc si la mall. La mc nu am avut nici o interanctiune pentru ca am stat la mese departe, el cu baietii si eu cu fetele. Apoi cand am mers in parc, el a plecat si s-a intors cand eram pe plecate, dar am mers la mall cand a venit el.Ne-am luat bubble tea-uri si am urcat sus. Stateam pe niste canapele si el s-a pus langa mine.Si a zis o prietena "De ce Andrei sta langa Mary(eu sunt Mary)"Si el a zis "Ba da lasa-ma" asa ofticat si s-a ridicat. Eu trageam bilute dim bubble tea si improscam cu ele si mi-a cazut de **** o data si m-am uitat la Andrei si zambea. Apoi aceeasi prietena mi-a pus sapca dansului in cap si eu m-am speriat si am dat-o jos si el zambea. Cam atat pentru 8.

9 septembrie-Nimic special, doar am primit niste bingo-uri de cunoastere si el a venit la mine(trebuia sa punem o intrebare din cele din patratele si daca zicea da sa ii scriem numele in caseta).M-a intrebat daca citesc mai mult de doua carti pe an, am zis nu, apoi m-a intrebat daca am fost in vacanta anul asta si am zis da si mi-a scris numele in alint (Mary) pe mine chemandu-ma Maria si unii scriu "Mari" el scrie "Mary" mereu. Si s-a uitat mult la mine.

10 septembrie-O asteptam pe dna toti in banci si ma striga fata in negru incontinuu si m-am uitat ca mna si aparent eu eram.Nush de ce ma striga asa ca aveam negru pe mine doar adidasii.Si mi-a zis "Vezi ca trebuie sa cumperi tot" si nu am intl la ce se referea asa ca nu stiu. Dupa trebuia sa facem niste proiecte de grup, si era langa el un scaun liber, si am intrebat daca pot sa-l iau si a zis "Da, dar vezi ca am stat pe el"(noi stateam la 10 cm de fata gen eram foarte apropiati) si cred ca voia sa vada daca imi e scarba de el si eu zisesem "Nu ma intereseaza" si l-am luat. Apoi una dintre prietenele mele fff bune, l-a intrebat ce crede despre mine si el a zis "Ce dracu" rusinat.Cred ca a facut-o ca daca zicea de bine afla lumea si se facea de **** si daca zicea rau ca sa se scoata, aflam eu si ma suparam. Si o data am zis eu "Chiar asa frate" ca facuse o colega ceva si dupa a zis si el. Si s-a uitat super mult la mine, exagrrag de mult la mine in ziua aia, credeti ca ma place?
PS:am 15 ani el 16

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sunt slaba si frumoasa... credeti ca ma place?"

in caz că nu, e cel mai mare fraier, nu știe ce pierde!

| darrio2007 a răspuns:

Cum ai reușit să te infrumusețezi?
Seara esti frumoasă iar dimineața esti naturală.

| Meuuaa explică (pentru darrio2007):

Eram urata inainte de vacanta, si am tinut dieta, am mers la dermatolog sa-mi treaca cosurile, si sunt ok.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu daca te place, dar stiu ca abia de am inteles ce ai scris.
Nu pui virgula unde trebuie, sau nu o pui deloc;
Nu stii cand sa pui punct;
Nu stii sa articulezi unele cuvinte;
Nu stii sa scrii in paragrafe;
Si in final, nu stii sa te exprimi.

Stiu ca vrei un sfat sau un ajutor, dar da-ti seama ca sunt oameni, care nu au rabdare sa descifreze tot textul tau, scris cu multe greseli gramaticale.
Nici sa nu mai spun, ca la varsta ta, ar trebui macar sa stii regulile gramaticale si cum sa te exprimi. Nu stiu cum ai reusit sa treci clasa a 8-a cu defectul asta colosal de exprimare in scris.

| Meuuaa explică (pentru StoicAnalysis):

Stiu sa scriu doar ca atunci ma grabeam, pe telefon scriu mai aiurea dar in realitate in caiete si la teste scriu si ma exprim corect.