Asa este,, regula" deoarece la 18 ani, oamenii sunt (sau mai bine zis AR TREBUI SA FIE) maturi la minte si stiu cu cine sa-si petreaca prima noapte ca dupa aia sa nu aiba regrete (aici e vorba de fete). Si cand vine vorba de baieti, sa nu se intample un mic accident.
Insa multi confunda chestia asta de 18 ani cu dezvoltarea organismului. Cica la 18 ani organele se dezvolta complet. Da pe naiba... si daca o faci la 16 ani, nu are ce sa ti se intample. Nu iti afecteaza cu nimic sanatatea.
Dar na. chestia asta ne-a fost tiparita in minte, fara sa ne intrebam,, de ce?" sau sa ne documentam putin. Pacat ca nici educatie sexuala nu facem. De la parinti nu... scola. nici atat. Dar bine ca stiu in ce an a murit Vlad Tepes.
Exact asa spun toti copilasii sub 18 ani, care-si incep viata sexuala de timpuriu, crezand ca sunt destuld e maturi sa poata lua decizii de capul lor. Dar dupa ce iau o boala cu transmitere sexuala sau raman insarcinate fetele, dau fuga la aprinti sa fie ajutati si salvati.
Nu e ca si cum ar fi o lege, insa e recomandabil.
Ia citeste tu vreo cateva zile categ de Sex de aici.
Sa vezi ca apar zilnic intrebari cu "mama vrea sa ma duca la medic sa vada da sunt virgina"
"unu s-a culcat cu mine si acum nu ma mai suna"
"nu stiu daca am ramas insarcinata sau nu"
de aia e bine sa iti incepi viata sexuala cand esti capabil sa suporti si consecintele
Intri la categoria Sex pe TPU, nu-ti mai trebuie Stand Up un an.
Neah, nu e o prostie, logica e simpla.
De la 18 ani te poti angaja cu norma normala, sa faci bani sa-ti intretii "pureadelu" in caz de nu stii sa o scoti la timp.
Asta e ideea principala, restul sunt derivate din aceasta.
Nu e deloc aiurea.
Dar pana atunci, ai ce face, chiar ca distractie, nu numai educatie.
Suki08 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: