Anuscha daca chiar nu poti sa il uiti, incearca sa vb cu el. Sp daca o place pe acea fata si intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine.
Depinde de raspunsul lui.
Eu cred ca pe amandoua! Adolescenta asta! Ramaneti doar prieteni si-ti va fi mai bine!
Eu cred ca ar trebui sa il lasi in pace. Daca el vrea sa isi bata joc de voi mai bine il uiti.
Chiar daca il iubesti si o sa iti fie greu la inceput trebuie sa uiti de el.
Nu il lasa sa isi bata joc de tine.Sunt multi baieti pe lumea asta.Cauta alt baiat.![]()
Succes si nu uita ca nimeni nu trebuie sa te faca sa suferi
Offf...as avea destule argumente pentru a sustine faptul ca isi va bate joc, dar ma abtin, nu-l cunosc eu.nu stiu cat vor conta sfaturile pentru ca pana la urma toti fac ce vor.
@ andreea89 : Sfaturile conteaza foarte mult pentru mine
...Doar ca eu tin la el... Si poate el tine la ea...Deci..spune
Eu nu as accepta sa fiu a doua, sau chiar prima, dar sa existe si o a doua. Lasa-l in pace, sa se hotarasca.
Anuscha, nu trebuie sa iti faci griji. Daca un baiat te-a facut sa suferi asta nu inseamna ca toti vor face asta.![]()
Cauta altul si nu mai fi trista
Nu cred ca pot gasi altu... E singuru baiat cu care m-am inteles asa bine pana acum... E pacat sa-l las... Are acel ceva special
Multumesc mult pentru sfaturi
... Revin maine seara si va spun ce am aflat de la el
...Noapte buna!
Vesti noi: Am vb cu el despre asta si a spsus ca el o foloseste pe ea si tine la mine si chesti de genu'. Insa nu cred pentru ca sunt 100% convinsa ca aceleasi lucruri i l-ea spus si ei.Asa ca "Zambeste si nu privi in urma"
. Si acum am la status "EoO nu spoOrt sa fiu pe loOcu 2
... EoO vreau tOotul sau nimic
...". Si mi-a spus ca eu am totul ca eu sunt pe locul 1.Si as vrea sa-l cerd. Dar mintea imi spune sa-l las.Inima imi spune sa mai stau. Ce sa fac?
. Multumesc!