| alexalx1234 a întrebat:

Fetele preferă băieții înalți sau scunzi?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

De cand exista omul pe pamant masculi inalti erau preferati femeilor,din multe motive,ofera protectie, garantie, viitor in fapt un barbat cu cat e mai inalt cu atat a avut mai multe relatii, unele o sa spune ne intereseaza sufletul vreajeli femime, da nu conteaza inaltimea cand ai banii multi, si in speed dating masculi inalti sunt mai populari ca alti

| RafaielLaur a răspuns (pentru RAY):

Serios așa contează înălțimea la tine vai și amar de steaua ta

| RAY a răspuns (pentru RafaielLaur):

Mai mucosule 90% dintre cupluri el e mai înalt că ea, te ai băgat și tu ca musca in fundul vaci

| RafaielLaur a răspuns (pentru RAY):

În primul mucos ești tu, nu vb cu mine de parcă ți-ai tras chiloții deodată cu mine, asa să le vorbești și să le spui la mucosi ca tine de 10 ani Rapciu Sulii ce ești!? O femeie adevărată se uita la un bărbat cu caracter și la suflet nu la cum arată bai deșteptule ce ești, poți fii de doi metri și caracter =0barat mai învață și dupa aia vino să ne tragem de chiloții

| RAY a răspuns (pentru RafaielLaur):

Daca aveai creier prezentati niste contraargumente și dovezi științifice,eu nu doar că afirm și pot prezice asta, femeile aleg ca acum un milion de ani, partea primitivă nu va evolua niciodată nici Intr un miliard de ani de acum pentru că e imposibil și pentru că genele bune înseamnă un bărbat înalt, musculos, fata asimetrica, omul nu alege niciodată pe cineva după suflet nici Intr un miliard de ani

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9454610/ studiu științific, de ce femeile prefera bărbați înalți? Pai sa trimitem la vânătoare unul de 1, 60 vs 1, 90 cu același condiție fizică da vedem care rezista

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Femeile sunt atrase de trăsături masculine cu un dimorfism sexual mai mare (de exemplu, maxilarul puternic, un corp mai musculos, o înălțime mai mare). Într-adevăr, bărbații care sunt mai masculini tind să aibă un număr mai mare de parteneri sexuali. Asta e concluzia după ani de zile de studii

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inalti

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti fi si sincera cand vrei

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Aha.Deci de obicei nu sunt sincera.

Nu cu mine draga mea

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Dar cu cine,"dragul meu"?

Asta stii doar tu

| Xdreaper21 a răspuns:

Inalti ca ar fi stanjenitor ca ele sa poarte tocuri iar el sa ii vina la tate

| AFivia a răspuns:

Depinde de fată.
De obicei, preferăm băieții înalți..Asta nu înseamnă că cei scunzi vor rămâne necăsătorițihappy

| alexalx1234 explică (pentru AFivia):

Eu voi ramane necasatorit chiar daca sunt inalt

| frumyxxxpupyxxx a răspuns:

Inalti lmao