| nature1234 a întrebat:

Hei salut TPU!

Imi place de o fata din clasa si nu stiu cum sa fac sa fiu mai apropriat de ea.Multi din clasa vor dar nu reusesc.
Faza e ca sunt mai scund si putin plinut si nu stiu daca o sa ma placa.Incerc zi de zi sa intru in vorba cu ea si cateodata reusesc.
Prietenul meu cel mai bun vorbeste destul de mult cu ea dar sunt sigur ca nu e nimic intre ei, insa nici nu ii pot spune lui asta.
Este foarte spontana si nu stiu cum sa o abordez iar daca se intampla ceva de genu:"Asta mi-a spus ca sunt frumoasa" si spune la celelalte fete o sa afle toti si nu vreau sa stie ceilalti ce simt pentru ea.
Incer zi de zi sa vorbesc cu ea si nu se intampla ceva
interesant dar nici nu da semne ca nu ma suporta.

Daca cineva poate sa imi dea raspunsul dau FUNDA!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Calitatile tale naturale te indreptatesc sa speri ca ai prima sansa, dar pentru asta iti trebuie si putin curaj.

| AndreiSerban1993 a răspuns (pentru neutrino):

Cat se poate de mult curaj.

| SkyPilot a răspuns:

Priveste-o in ochi si zambeste-i cand vorbesti cu ea. Fa-i complimente. Daca ii spui ca o consideri frumoasa nu e nici o problema. Mai bine sa stie decat sa creada ca nu esti interesat. Incearca sa ii oferi un trandafir rosu, asa ceva ii deschide daca nu inima cel putin ochii si urechile.

| SamuelTudosa a răspuns:

Frate.Daca nu ii spui ce simti degeaba stai ca prostu' si vorbesti cu ea...incearca sa ii faci anumite complimente, doar ce se poate intampla, iti este rusine sa afle colegii tai ca o placi?winking

| nature1234 explică (pentru SamuelTudosa):

Intr-un anumit fel da, deoarece nu vreau sa stie toti ce simt pentru ea