| GoldSpookyBoy a întrebat:

Hei TPU! Am 17, sunt baiat si sunt gay. De câteva luni îmi place de un băiat de la mine din clasă. El cred ca știe acest fapt, insa nu cred ca sentimentul este reciproc. El mă vede ca pe un prieten și ne înțelegem bine. Aș vrea să vorbesc cu el despre asta dar având anxietate socială, îmi e greu. Ar trebui să scriu o scrisoare prin care să îi spun tot?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa vorbesti cu colegul tau desprea asta ca te poate raporta la diriginte sua directorul scolii si vei avea probleme.
Pastreza orientarea sexuala si preferintele pentru baieti si cauta-ti iubiti afara din scoala/

| sierra1 a răspuns:

~anxietatea socială~ se manifestă in relațiile face-to-face nu in online (apropo, cine ziceai că te-a diagnosticat?) de ai și uitat de emoție, de asta:

https://www.tpu.ro/......-apropiat/

| Miruna333 a răspuns:

La varsta asta e foarte mare posibilitatea ca acea scrisoare sa ajunga peste tot si dupa sa iti para rau. Pentru nu a il face si pe el sa se simta imcomod daca el te vede doar ca pe un prieten si sa se schimbe ceva in relatia voastra de prietenie, incearca sa il intrebi daca iese cu cineva, daca ii place de cineva, insa discret, din subiect in subiect, ajungi la asta. Dupa raspunsul lui, iti poti da seama daca ar avea sens sa duci totul mai departe. Iar cu anxietatea sociala, lucreaza la asta, nu poti trimite scrisori peste tot. Comunicarea eficienta se face fata in fata. Nu asculta prostiile Violletei, nu e ilegal sa fii gay. Doamne fereste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am mai zis ca ar trebui sa intrebi subtil despre ce crede el bla-bla, dar ai inteles o branza. Poate iti strici prietenia cu el si dupa va fi awkward rau. Bafta oricum