Am prieten de 2 saptamani, si il cunosc cam de 3 luni
 Am prieten de 2 saptamani, si il cunosc cam de 3 luni ideea este ca nu am apucat sa il cunosc ft ft bine.iar peste 3 saptamana este majoratul lui, iar eu nu stiu ce sa ii cumpar!
 ideea este ca nu am apucat sa il cunosc ft ft bine.iar peste 3 saptamana este majoratul lui, iar eu nu stiu ce sa ii cumpar! o prietena mi-a sugerat sa ii iau o bratara de argint si sa inscriptionez ceva funny, dar si romantic in acelasi timp..nu vreau ceva gen: i love you!
 o prietena mi-a sugerat sa ii iau o bratara de argint si sa inscriptionez ceva funny, dar si romantic in acelasi timp..nu vreau ceva gen: i love you!  so, baieti, voi ati purta bratara de argint?
 so, baieti, voi ati purta bratara de argint? Si astept sugestii de mesaje
 Si astept sugestii de mesaje  Va multumesc din suflet!
 Va multumesc din suflet!					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Desi is fata pot sa iti recomand cateva lucruri: poti sa ii cumperi cateva obiecte personificate ...de exemplu  un tricou sau o bratara cu numele lui, sau initialele voastre. O camasa, ceas,  cana cu numele lui.
 Depinde de suma pe care vrei sa o cheltui.
Sper ca te-am ajutat cu ceva.

Pai intreaba-l dar pe indelete, de exemplu jukati adv sau prov si intreaba-l ce ii place lui cel mai mult...deci intereseaza-te si afla care sunt hobby-urile lui si poate iti dai singura seama. bafta multa. funda?
Beyu întreabă: