Xanax te moleseste, iti da senzatia ca totul e ok si poate sa ajute si cu anxietatea. Totusi, exista risc mare de dependenta, se considera ca e un drog de risc.
Totusi, ar trebui sa mergi la un medic, poate xanax nu ti se potriveste, poate exista medicamente mai bune.
Sau poti sa incerci sa iti confrunti nervii. Sa inveti tehnici sa te calmezi. Sa o poti face fara medicamente. Stai singura, gandeste-te la situatie, dupa, la un moment dat, iti vor disparea. Si stai linistita, nu iti zic fraza aia. Si eu aveam probleme cu furia la 13 ani. Tocmai ai intrat in adolescenta si cu asta vin unele probleme.
Depinde de la persoana la persoana. O prietena a luat o perioada cam lunga de timp aproape in fiecare zi pentru ca era stresata la serviciu si facea rost de ele de la cineva dar nu a dezvoltat nicio dependenta. Am auzit ca la altii a creat dependenta si dupa cateva pastile si sevrajul era groaznic.
Dar eu nu inteleg de ce ai avea nevoie tu la 13 ani de asa ceva si da, incep cu aceasta remarca. Nu are absolut niciun rost sa iei xanax cand exista o gramada de pastile pentru stres si anxietate, pe baza de plante la farmacie sau plafar, problemele tale nu sunt asa grave, crede-ma. Nu iti distruge sanatatea cu medicamente luate dupa ureche.
Nu cred ca poti sa iti dai tu cu parerea despre problemele mele deoarece nu le stii
Da? Bine.pup!
Este un drog in toata regula.
Iti da o stare de detasare totala si o moleseala specifica.
Eu am luat de cateva ori xanax in preajma bacalaureatului, pentru ca nu puteam sa adorm in zilele examenului. Ulterior, am mai luat pentru palpitatii si tahicardie dar m-am oprit cand mi-au disparut.
Xanax este un depresiv, adica iti depresioneaza sistemul nervos central.Iti da senzatia de "nimic nu mai conteaza" si de liniste totala, un soi de euforie chiar.
Intr-adevar, da dependenta daca este utilizat pe o perioada lunga de timp.In cazul in care dependenta este adanc inradacinata, intreruperea brusca a medicamentului iti poate fi fatala. Xanaxul este un medicament din clasa benzodiazepinelor.
Nu-ti recomand in niciun caz sa il iei, eu l-am luat in cazuri absolut necesare.Nu se da fara prescriptie pentru ca este un psihoactiv puternic si poate fi abuzat. Xanaxul este ultimul drog pe care trebuie sa il considere un medic sa ti-l dea si se prescrie doar in cazuri cronice de stres/anxietate/insomnie.
Tu ca ai 13 ani, cu atat mai mult iti e daunator.
LisaJulie întreabă:
Anonimboy111 întreabă: