| Emin_Erkan_1980 a întrebat:

Hei TPU

VĂ ROG MULT SĂ CITIȚI!

Peste o săptămână plec din țară,și nu plec pentru o vacanță, sau ceva de genul ăsta..plec să învăț acolo! Și trecând cu faptul că trebuie să învăț limba germană (pentru că da,plec în Germania!

Eu m-am obișnuit cu țara,cu locurile de acolo și cu mare parte din oameni (acolo sunt mulți români).

Problema este că:
Eu o să fiu pentru prima dată "copilul nou" de acolo de la școală.Și eu sunt o fire foarte timidă și foarte orgolioasă,mereu a contat pentru mine ceea ce cred oamenii despre mine,sau de cum arăt sau cum vorbesc, chiar dacă eu știu cine sunt (pentru că în ziua de azi lumea critică aspru și des)+eu am și anxietate.

Întrebarea mea este:
-Cum aș putea trece peste toate chestiile astea? Adică cum aș putea să trec peste faza cu "ce cred oamenii despre mine".

ÎMI PARE RĂU CĂ AM SCRIS ATÂT!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai o singura solutie: sa te ambitionezi sa inveti atat de bine, incat sa te vorbeasca doar de bine si frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu cunosc un "medicament" minune pentru aşa ceva.Dar ştiu un lucru.Atunci când ai deja un prieten sau prietenă bună parcă nu îți mai pasă aşa tare de ce cred/spun alții.Mai laşi din anxietate, este incredibil cum poți scăpa de ea atunci când simți că faci parte dintr-un grup care te apreciază şi îndrăgeşte aşa cum eşti tu.Dar, na, pentru început fă-ți acel prim prieten iar mai departe te va ajuta cel mai probabil să cunoşti mai mulți oameni de unde să decizi cu care mai consideri că te-ai putea împrieteni.Totul începe de la o singură pers.Baftă.