| Passions a întrebat:

Heii TPUkiss. Deci x_x mi-e cam aiurea sa intrebwhistlinglaughing dar totusi am s-o >factongue. In primul rand, decat sa dati raspunsuri stupide, mai bine pastrati-le pentru voikisskisswinking! Decihappy eu sunt slabuta:-s.Am 1.72 si 48 kg.Nu stiu daca pare mult sau nu, dar, x_x vreau sa am picioarele mai grosutethinking totusi, nu vreau sa am celulitafrustrated, mananchappy si am zile in care mananc prea mult, nimic nu ma ingrasalaughing mama imi spune sa termin cu prostiile astea, cu pastile care ma ingrasarolling on the floor. Mi-a zis ca daca ma mai aude de medicamente de ingrasat, ma baterolling on the floor, ea zice ca sunt frumoasa si am un corp uimitor hypnotized. Imi spune si ea ca mi-ar trebui cateva kg in plus, si ar fi perfectlaughing. Dar nu prea vreau nici eu sa iau pastile de ingrasat x_x.Cand am nervi, si ma mai si uit in oglinda, si ma vad asa slaba x_x. Sincer?!, ma ia durerea de cap de la atatia nervilaughing. Ma enerveaza si mai mult chestia asta:-big grin

Răspuns Câştigător
| FlorinnD a răspuns:

Incearca sa mananci mult.probabil esti satula sa auzi asta...cauta tabelul caloriilor pe goagal si vei vedea acolo ce trebuie mancat ca sa te ingrasi
Incepand de la Stafide(100g=1paine),piept de pui,paine,banane,mango, lactate, albusuri de oua(de la 6-8 oua odata, sunt inofensive fara galbenus) si pana la...continuarea o gasesti in tabelul asta :calorii.oneden.com

Sper sa te ajute! O seara buna!

6 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Hei! nu este nevoie sa iei pastile pentru ingrasare! daca vrei sa te ingrasi dar putin, uite sfaturi:
-mananca multa paine(dar nu aiurea, adica din 5 in 5 minute)
-manaca niste cartofi prajiti
-o mancare la cuptor
-carne de porc
si cam atat.bafta!

| CenturyChild a răspuns:

Mai bine faci sportwinking asa iti mai tonifici muschii si nu mai pari atat de slaba. Eu zic sa nu incerci sa te ingrasi cine stie unde pot duce pastile de ingrasat si chestii de astea. Eu am ceva in genu' 1.63 si 44 kg si nu mi se pare ca sunt mult prea slaba ( dar am facut patinaj ceva ani buni cand eram mica, ceva tenis, innot, schi si acum fac kickbox/karate de 2 ani ) si nu as vrea in nici un caz sa ma ingras laughing. Si eu ca tine mananc cat vreau cand vreau si nu se vede (bine nu prostii gen : mcdonald's, kfc, si junk food in exces big grin )

| Passions explică:

Hei. pentru(CenturyChild). kiss hei scumpapuppy dog eyes. si eu am facut sport un anhee hee kickbox/karatehee hee. si intocmai...slabisemstraight face si pentru(annete) hei scumpakiss mersi pentru sfat oricumhee hee dar ce ai spus tu acolo, mananc in ficare zilaughing. kiss

| FlorinnD a răspuns (pentru Passions):

Incearca sa mananci mult.probabil esti satula sa auzi asta...cauta tabelul caloriilor pe goagal si vei vedea acolo ce trebuie mancat ca sa te ingrasi
Incepand de la Stafide(100g=1paine),piept de pui,paine,banane,mango, lactate, albusuri de oua(de la 6-8 oua odata, sunt inofensive fara galbenus) si pana la...continuarea o gasesti in tabelul asta :calorii.oneden.com

Sper sa te ajute! O seara buna!

| Lavinia218 a răspuns:

Ce varsta ai? daca nu ai trecut de 18-20 nu trebuie sa te ingrijorezi corpul tau fa suferi multe modificari pana atunci. chiar si sexul ajuta la modelarea corpului sa stii! Bine, la varsta potrivita!
P.S. : nu face greseala de a lua pastile de ingrasat, pe moment nu isi vor face efectul, dar mai tarziu te vei trezi obeza, pur si simplu tevei ingrasa continuu (nu 100 % dar la 70% din pers asta li s-a intamplat).

| Cristi905 a răspuns:

Ehee, ce bine-i de tine, eu am 1.75 si 90 kile asa ca ramai asa!

| DizzyXD a răspuns:

La fel sunt si eu, numai ca eu am 1.70 si 43 kg laughing
De mine ce sa mai zici laughing