|

Hey...am citit o poveste de groaza pe Spectru relitati unde zice ca, copii nascuti sambata sau duminica au legatura cu paranormalul, si tot ce tine de spirite. Este adevarat?

p. s: M-am nascut sambata

p. p. s: Dau funda big grin

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu la toti. Daca asa ai citit inseamna ca se refera ca acei copii au mai multe sanse sa creeze "legaturi". Deci "n-ai de ce sa-ti fie frica". Sunt multe chestii spuse... doar ca multa lume se naste sambata si duminica si nu are nimic. Insa totusi, e un oarecare adevar, fiindca entitatile dau la persoane care au mai multe astfel de "trasaturi" inclusiv aceasta cu ziua nasterii.
Oricum, nu-ti fie frica. Sansele sunt prea mici sa patesti ceva sau whatever.

4 răspunsuri:
| explică:

Thx la toti care mi-ati raspuns love strucklove strucklove struck

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu m-am nascut sambatabig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fara suparare, dar iti dai seama cati bani ar trebui sa foloseasca ca sa faca studiul asta si in mod sigur exista persoane care spun ca nu stiu ce li s-a intamplat numai ca sa se bage in seama. Eu una nu cred asta dar na cine-stie... poate mama s-a nascut intr-o sambata sau duminica deoarece stie imediat unde am ascuns teste sau alte lucruri.
Sa nu crezi ca gata nu exista astfel de persoane cu simturi dezvoltate, dar nu cred ca astfel de persoane sunt limitate pur si simplu dupa ziua lor de nastere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi.Depinde si cum interpretezi acest lucru : ceva de speriat, sau ceva 'cool' fiindca esti deosebita.
Si unele povesti de pe sperctrul realitatii sunt adevarate, prietena verisoarei mele a fost cu varamea la una din povestile alea.
Ehh, nu ti se intampla nimic. Stai calma.
O zi buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează