Pai depinde de felul ei de a fiadica daca e suparacioasa nu prea ai avea prea multe sanse sa te impaci cu ea .....cam asa suntem noi fetele.cand ne suparam si daca e din dragoste e gravin fine trimite-i un mesaj spune-i sa va intalniti. Aveti vreun prieten comun daca da cerei lui ajutorul spune-i prietenululi/prietenei comune sa o aduca intr-un loc si acolo unde o duce o astepti tu si asa puteti vorbi.In fine sper ca ti-am fost de ajutor
Din punctul meu de vedere nu mai sunteti impreuna daca nu ati mai vb 2 saptamani... daca chiar iti pasa de ea scrie-i un mesaj "imi cer scuze daca ti-am gresit cu ceva. daca am facut ceva te rog frumos sa imi spui ce sa ma pot revansa. Acesta e ultimul mesaj pe care ti-l dau. daca nu raspunzi voi intelegi ca vrei sa ne despartim. o zi buna"
Pai chiar cred ca trebuie sa-i vorbesti! Noi fetele suntem uneori ciudate si poate a existat un moment de confuzie...de ce i-ai spus ca esti suparat pe ea? Si asta conteaza! Tine minte ca fiecare detaliu conteaza! Dar tu trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca a fost o neintelegere...sau nu stiu daca chiar te-ai suparat pe ea pe bune atunci trebuie sa discutati motivul. Nu o lasa cu ochii in soare! Poate doar vrea sa vada daca tu o sa o cauti primul.Nu iti pot da un raspuns cert pentru ca nu cunosc problema ta, dar ti-am spus cea mai simpla si certa cale.