| Mada999mada a întrebat:

Contează pentru băieți modul in care te îmbraci? Adica trebuie neaparat sa stai cu buricul gol si blugi trasi pana in gat ca băieții sa vorbească cu tine? Observ la scoala, pentru ca acolo ma imbrac lenjer si nu incerc sa ies in evidență si poate ala e motivul pentru care nu vorbesc băieții cu mine. laughing Ori sunt urâtă sau par ciudata...chiar nu stiu. Oricum încercați sa imi raspundeti la partea cu imbracamintea pana imi dau eu seama si de celelalte lucruri. Mulțumesc :*

5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Eu te ajut si cu celelalte lucruri pentru care nu mai trebuie să cauti explicatii. Imbraca-te decent, curat, îngrijit, comod / lejer si lasa-i pe cei care prefera "burice goale și blugi..." Nu trebuie să fii fotomodel ci ramai draguta asa cum deja esti, lupta sa ai note bune la școală, fii: corectă, nobila, disciplinata etc. fiindcă baiatul potrivit va vorbi sigur cu tine. Daca vrei sa iesi in evidenta, iesi prin lucruri de suflet si nu prin prostii! Toti baietii se distreaza cu fetele insa numai una va deveni aleasa! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot liceul m-am imbracat cu ce am prins la mana. foarte rar ma mai vedeai si pe mine aranjata ca o fata, rest... si totusi se gaseau care se bagau in seama la scoala,pe strada, in magazin,peste tot, chiar daca ii refuzam de 3-4 ori.
mult consta in atitudinea ta.
tu spre exemplu esti disperata dupa baieti, ceea ce ii face sa te respinga din start.

| missfatadelatara a răspuns:

Cat mai mult dezgolite ca sa aibă ce sa incite organul.

Nimic la vedere, organul rămâne în repaus.

| AdeA1991 a răspuns:

Un baiat la locul lui nu va fi niciodata atras de " burice goale". Genul asta de lucruri atrag doar golani sau persoane superficiale.
Fi decenta si cel mai important fi tu insuti. Nu te lua dupa cele din jurul tau.

| Negru_Rebeca_2002 a răspuns:

In primul rand, nu ai cum să mergi asa la scoală, chiar dacă mai vezi fete care vin așa. Dar cu ele vorbesc numai golanii. Ar trebui să te imbraci decent. Si ca să vorbească băieţii cu tine, iti dau un sfat, fii mai indrăzneaţă, mai vorbăreaţă, asa vor vorbi si ei.