, iar eu cand ascult muzica sau stau si ma uit in alta parte se gaseste el sa inceapa cu:"si ce mai faci!"  O_o ce credeti ca are? Cateodata e cam enervant! o_O
, iar eu cand ascult muzica sau stau si ma uit in alta parte se gaseste el sa inceapa cu:"si ce mai faci!"  O_o ce credeti ca are? Cateodata e cam enervant! o_O					
					Si? Daca lui i s-o fi pus pata pe tine, sa zic asa . Ce mai conteaza varsta...
. Ce mai conteaza varsta...

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Da,poate...dar e cu mult mai mare decat mine...
			Poi...se uita fix la mine si zambeste, iar intr-o dimineata mi-a zis ca sunt surioara lui mai mica  deci cine il mai intelege iar a doua zi ma intreaba pe cine iubesc eu cel mai mult...si i-am spus ca pe mine
deci cine il mai intelege iar a doua zi ma intreaba pe cine iubesc eu cel mai mult...si i-am spus ca pe mine  

. Deci  pana la urma iti place sau nu de el? :-s... Pune pe cineva sa-l intrebe daca te place sau nu. Dar pe cineva de incredere
. Deci  pana la urma iti place sau nu de el? :-s... Pune pe cineva sa-l intrebe daca te place sau nu. Dar pe cineva de incredere .
.

Mah chiar nu il inteleg...acum il ignor adica el vorbeste cu mine si imi zc k sunt draguta si chestii din astea si pe el il suna una cand e langa mine, deci *** e clar...sunt in zona de ''best friends''
			Si? Daca lui i s-o fi pus pata pe tine, sa zic asa . Ce mai conteaza varsta...
. Ce mai conteaza varsta...