. Cum sa fac sa se lase mai repede? Mentionez ca sambata o sa merg la un botez. Si nu vreau sa ma doara piciorul...
. Cum sa fac sa se lase mai repede? Mentionez ca sambata o sa merg la un botez. Si nu vreau sa ma doara piciorul...  Helpp mee! Dau Fundaa pentru cel mai bun si mai rapid raspuns!
 Helpp mee! Dau Fundaa pentru cel mai bun si mai rapid raspuns!					
					Stiu că această metodă pare absurdă, dar funcționează, încalță niște ciorapi mai groși, apoi încalța-te în pantofi și mergi puțin așa prin casă sau       
lasă-i în pivniță ori într-un subsol (acolo temperaturile sînt mai joase sau aerul e mai umed, ceva de genul acesta...)

Aoleu incerc chestia cu ciorapii mai grosi si doare rau de tott  Cam cat timp ar trebui sa-i tin?
 Cam cat timp ar trebui sa-i tin?

Iti multumesc foarte multt a merss :X:X:X
			Cu plăcere, ma bucur că te-am putut ajuta  

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Buna, poarta-i prin casa si vor ceda sau ii poti face cu un pic de spirt in interior si vor mai ceda, succes.

Da-le in locul acela cu crema de maini, freaca bine si asteapta peste noapte. A doua zi incearca sa-i porti putin cate putin.
					Poarta-i prin casa  toata ziua. ---Si eu am fost nu demul la o nunta si  ma dureau ingrozitor picioarele  Incearca  inainte  de ai incalta sa te dai cu o crema pentru picioare si sa iti pui niste leocoplast la  deget
 Incearca  inainte  de ai incalta sa te dai cu o crema pentru picioare si sa iti pui niste leocoplast la  deget 

Pune-i sai incalte o alta persoana cateva oare prin casa dar aceea persoana sa aiba 1 nr mai mare ca al tau sau daca nu ai pe cine pune.ia-ti o pereche de sosete mai grosute si incaltale tu cateva ore prin casa si asa se lasa usor usor.Te cred stiu ce inseamna.pana si regina angliei are o persoana care ai incalta toata pantofaraia inaintea ei.