| xOchelariCuInfraRosu a întrebat:

Ieri am plecat unde aveam treaba si am sunat-o pe prietena mea si mi-a zis ca baiatul pe care il plac, alex, ma place si el si mi-a zis sa merg cat mai repede sa vb cu ea. am ajuns acasa am vb cu ea si mai tarziu am primit mesaj de la ea ca a fost o farsa. mi-a zis ca lui alex ii place de mine doar ca sa ies afara sa vb eu cu ea. m-am suparat foarte rau pe ea. eram asa fericita cand am auzit ca lui alex ii place de mine si dupa aceea parca am cazut intr-o gaura neagra auzind ca nu e adevarat. ce sa fac ca lui acel baiat dragut sa ii placa de mine? si ce sa fac sa trec peste situatie? ajutati-ma. am nevoie de sfaturi! sad

Răspuns Câştigător
| federerdinamo a răspuns:

In primul rand aceea fata nu cred ca iti este o prietena adevarata ci doar o amica oarecare.Cu aceste lucruri nu e de glumit.pentru ca tu chiar ai crezut si probabil acum inca ai o piatra pe suflet. Vb cu prietena ta intai lamuriti lucrurile dintre voi 2.eu nu cred ca iti este prietena adevarata daca ti-a zis acest lucru doar ca sa iesi pe afarastraight face. Poarta-te normal cu ALEX de cate ori il vezi si incearca sa fi draguta cu el.Saluta-l,intreaba-l ce mai fce etc. sper ca ti-am fost de folos. poate primesc si fundita:*:*

1 răspuns:
| unione a răspuns:

Dramele adolescentei, se trece peste...