Dacă stă pe holuri cu prietenii lui e ceva normal, nu o să stea numai și numai cu tine, are nevoie și de băieți. Ia-o încet cu el și fă cumva să aduci subiectul cu plăcutul în discuție. propune-i să jucați adevăr și provocare, provoacă-l să-ți spună de cine îi place și apoi vezi. Nu e nevoie să-i zici i love you, spune-i te iubesc, asta doar dacă evoluează lucrurile. și cel mai important, fii tu însăți! Baftă. Fundă?:d
La un moment dat tot trebuie sa-i spui asumandu-ti riscul de a te refuza.Decat mai tarziu si sa pui si mai mult suflet pentru el mai bine acum.Ii spui pur si simplu ``te plac...,, si ai scapat de o grija.
Bine dar nu stiu cum sa-i zic sau daca sa ma aventurez caci amandoi avem abia 12 si 13 ani.ce zici e prea devreme?
Mm, eu zic că e, adică nu cred că o să fie o relație cine știe ce serioasă la vârsta asta. și mie mi-au plăcut băieți când aveam 12 ani dar nu era ceva foarte serios..doar o plăcere trecătoare... e puțin cam devreme dar dacă tu consideri că ești matură și el la fel e ok.