| xDicsii a întrebat:

Îmi recomandaţi şi mie un serial vă rog? Sunt fată şi am 14 ani. Vă fac un top cu serialele pe care le-am văzut ca să vă daţi seama cam ce îmi place. 1- Merlin, 2- Supernatural, 3- The Vampire Diaries, 4- Pretty Little Liars, 5- The Lying Games, 6- The secret circle. Dacă se poate, adăugati şi o mică descriere. Fundă. Mulţumesc.

7 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Eu ţi-aş recomanda "Dr.House", pentru că e un serial foarte tare, în toate sensurile posibile şi neposibile. Uite aici o descrie despre el, nu prea pot povesti ca la carte, dar sper că înţelegi ceva.
Dr.House, este un serial drama-american, dedicat mediului medical. Serialul prezintă în fiecare episod câte un caz total neobişnuit, dar la sfârşit prinde puţină logică.

| Ramonelle a răspuns:

Heeey! Cum a spus si positivity, House MD ar fi o posibilitate.Mie imi place mai mult Gossip Girl sau Dexter, chiar si NCIS:Ancheta militara sunt buniceiwinking

| draguta112 a răspuns:

Saga Amurg-Zori de zi 1, 2, 3
Saga Amurg-Luna noua
Saga Amurg-Eclipsa

| Dya1Sweet a răspuns:

Buna! Ti'as recomanda Saga amurg, episoadele sunt urmatoarele:
1.The Twiling-Amurg
2.The Twiling-Luna Noua
3.The Twiling-Eclipse
4.The Twiling-Zori de zi 1
5.The Twiling-Zori de zi 2(care apare pe 16 noiembrie)
Descriere:Este vorba despre o fata care se muta cu tatal ei intr-un oras retras cu clima rece, in prima zi de scoala se indragosteste de un baiat, care afla ca e vampir, si ajung impreuna.Ei trec prin tot felul de aventuri.In episodul 4(zori de zi 1)fata(Bella), se marita cu baiatul (Edward) si se duc in luna de miere.Ea devina insarcinata si copilul din ea e jumate vampir jumate om.Bella naste si afla ca e fetita, si o cheama Renesme, dar pentru ca a nascuto e pe moarte. Edward o injecteaza cu veninul, ca sa devina vampir.In ultimul episod Bella devine vampir, dar ei nu dau peste o alta problema.Seful vampirilor crede ca Renesme(fetita) e nemuritoare si vrea sa o distruga. Edward Cullen si Bella se aliaza cu mai multi vampiri, si cu varcolacii din padurea aceia si se lupta pentru a o proteja pe Renesme!
Uita-te e fain, e de adolescenti!

| Antonia981 a răspuns:

Prison Break happy

| Antonia981 a răspuns:

Gossip Girl ar mai fi un serial foarte bun, care s-a terminat si a avut 5 sezoane.Este vorba de niste adolecenti bogati la o scoala de prestigiu si este foarte frumos serialul.Ti-l recomand! happy

| Antonia981 a răspuns:

Gossip Girl ar mai fi un serial foarte bun.Ti-l recomand.Deja s-a terminat, a avut 6 sezoane si a fost un serial de nota 10.Este vorba despre niste adolescenti bogati si despre cineva care nimeni nu stie cine e, care trimite barfe, orice aude despre oricine, tuturor.Identitatea lui/ei se afla la sfarsitul serialului. happy