anonim_4396
| Anonim întreabă:

Imi spuneti va rog, cum te simti cind porti aparatul dentar fix? este deranjant? Poti sa te saruti cand porti aparatul asta? va rog frumos, vreau sa stiu ct mai urgent cit mai mult... dau funda, si punkte!?

Răspuns Câştigător
| Șușșș a răspuns:

Am aparat denatr fix din vara.Iti zic eu cum sta treaba oh go on
Deci la inceput o sa simti o presiune usoara asupra dintilor. Vreo 1-2 saptamani.Asta treceoh go on
Da, te poti saruta.Nu e vreo diferenta.Deci nu`ti face griji.
Multe persoane nici nu observa ca porti aparat denatr, si pentru multe nici nu conteaza.
Alte intrebari happy?

4 răspunsuri:
| Unknown_1770 a răspuns:

Pai la inceput, primele 2 saptamani. e cam nasol. Te cam dor dinti, nu insuportabil, dar. cat de cat. Apoi va dura ceva timp pana te vei obisnui, dar apoi nici nu vei mai simti ca il ai. Te vei obisnui cu el. La inceput este deranjant. Apoi, cum spuneam, uiti ca il ai happy. Da, poti sa te saruti! Fundita?

| Bringthatbass a răspuns:

Hei! Nu e asa de deranjant. Am o colega care are. Si ii sta foarte bine. Dimpotriva, chiar este un accesoriu cool in 2011 si 2012. Si la sarut nu incomodeaza deloc 75% dintre baieti spun ca nu e deranjant la sarut si ca pot avea o relatie normala cu persoana respectiva. Asa ca nu-ti fa probleme!

| Silvia78 a răspuns:

Eu am aparat de 4 ani si pe 24 februarie mi-l scot si abia astept.Foarte deranjant nu este! Va trebui sa mergi la o luna-o luna jumate sa ti-l activeze si sincera sa fiu nu prea cred ca poti sa te saruti.Adica poti sa te saruti insa usor pe buze dar daca te gandesti la un sarut frantuzesc nu cred. Funda?

anonim_4396
| Anonim explică:

Presiune pe dinti la inceput si apoi simti din ce in ce mai putin discomfort. poti face aprox ce vrei cand porti aparat dentar... de ex sa primesti un sarut sau sa oferi unul happy